4 תשובות
די בטוחה שכן, זה מתריע שצפו בפרופיל
לא, בדקתי
אם חשוב לך שלא יתועד את יכולה לכבות את אופציית חשיפת צפייה בפרופיל, ככה תוכלי לעשות סטוק בראש שקט
לא