13 תשובות
דעותיו היו שנויות במחלוקת
כי לא הסכימו עם הדעות שלו
הרבה מאוד לא הסכימו איתו והוא ספג המון איומים על החיים שלו כי הוא היה בעד ישראל,ונגד הפלות ומאוד שמרן
הרבה אנשים לא אהבו את הדעות שלו
הוא לא היה אדם טוב

מי שרצח אותו היה בן אדם לא בריא נפשית לפי מה שהבנתי משהו בסוגיית הדעות שלו כלפי טרנסים
שואל השאלה:
כן, אבל לא הורגים אדם לפי הדעות שלו. אם זה כן היה ככה אז חצי עולם צריך למות.
לא הסכימו עם דעותיו.
הוא לא היה אדם טוב.
כהנא היה תומך טרור זה קצת שונה
אנונימית
שואל השאלה:
אבל למה להרוג מישהו רק על סמך דעותיו? הוא אפילו עד כמה שאני יודע, לא לקח את הדעות שלו למעשים. הוא רק עשה דיבייטים, זה הכול.
הוא לא היה אדם טוב אבל נרצח בגלל דעות קיצוניות
שואל השאלה:
למה הוא לא היה אדם טוב?
כי מי שהרג אותו הבין שרוב הדברים שצ'ארלי היה אומר היו אומנם רציניים בלי פילטרים אך גם רציונאלים מספיק כדי לחשוף את רוב השקרים שאנשים חיים בו בנושאים שונים, הרוצח הבין שצ'ארלי עושה עבודה מתאימה והוא לא יכל לקבל את זה, ולכן הרג אותו.

בתור אתאיסט שלא הסכים איתו בעניין של אמונה בישוע, הדבר היחיד שהוא עשה זה דיבר במיקרופון על הדעות והשקפות העולם שלו, וגם היו לא מעט נושאים שהיו פשוט עניין של מציאות בסיסית ובכלל לא קשור לדעות שונות, והוא לא זלזל גם אם הוא לא הסכים עם אורח החיים של אנשים מאוד ספציפיים,
היה אפשר לזהות מהסרטונים שלו שהוא היה פשוט נותן עצות שלדעתו יכלו להיות טובות למישהו, אבל הוא לא עקץ אף אחד על סמך איך שהוא היה נראה או חיי וכדומה.

כל תירוץ של זה שהוא כביכול היה הומופוב/שוביניסט/גזען לא רלוונטים כי הם לא נכונים,
אנשים שטוענים דברים כאלה מכירים סרטונים בודדים שרובם גם נגזרו כדי להתאים לנרטיב מסויים, אם הוא היה גזען, אנשים מקהילת ה-black community לא היו תומכים בו,
אם הוא היה הומופוב, קבוצת הלהטבים מסויימת לא היו תומכים בו, ויש כמה אנשים מפורסמים שהם להטבים שתמכו בו, אם הוא היה שוביניסט, אמא שלי כפמיניסטית לא הייתה תומכת בו ולא רואה את הסרטונים שלו מלכתחילה.

אני הכרתי אותו גם מסרטונים הישנים שלו ולא רק ממה שהוא היה מעלה ביוטיוב, וככה הבנתי שמרוב בסרטונים הישנים גם היה אפשר לחשוף כל שקר של אנשים שטענו שהוא היה בן אדם רע מכל מיני בחינות, פשוט אנשים מעדיפים להאמין במשהו שנראה יותר נכון בנרטיב.

והבעיה היא לא בלא להסכים עם הדעות כי גם אני והרוב לא היו מסכימים עם כל מיני דעות כאלה ואחרות, אלא איך שמגדירים אותו רק כי לא הסכימו איתו במשהו מסויים.

בן אדם נרצח נטו כי הוא לימד אחרים לתקשר אחת עם השניה למרות השקפות עולם שונות.
אנונימי
הוא לא היה קרוב לבן אדם טוב, בגלל זה להרבה אין אמפתיה כלפי המוות שלו אגב שזה מושג שבפני עצמו הוא אמר שלא קיים
אנונימי
התחברות ל