3 תשובות
פשוט מבחנים כאלה במחשב
והחלק השני של הזום הוא גם די שטויות, פשוט תראי דומיננטיות ומנהיגות זה מה שהם מחפשים
תנסי להיות כמה שיותר "מנהיגה" ככה עוברים
עושים בהתחלה דינמיקה קבוצתית, תיכנסי לזום עם עוד איזה שש בנות ויתנו לכן משימות קבוצתיות. מדי פעם כל אחת תיקח על עצמה את ההובלה (לפעמים ביוזמה שלכן ולפעמים יבקשו אישית מכל אחת להוביל). המשימה עצמה משתנה תמיד ככה שאין הרבה מה לפרט. זה לא דורש יכולות חשיבה ברמה גבוהה או משהו, בעיקר אינטרקציה חברתית.
אחרי זה עושים מבחנים פסיכוטכניים שזה בסגנון הדפר אבל יותר ארוך, יש לך לומדה באתר מתגייסים שתוכל להמחיש את הסגנון. יש גם משהו שם של קשב מתמשך של סרטון ארוך בו תצטרכי לבצע משימה כמו למשל ללחוץ על מקש כל פעם שאת רואה מדים בצבע מסוים.
בסוף יהיה לך זום אחד על אחד עם המדריכות ויעשו סימולציה בה תצטרכי כאילו לטפל באדם. יתנו לך סיטואציה ואת בעמדה של נותנת שירות שצריכה לתווך את המציאות, לנסות למצוא פתרון ולגלות אמפתיה.
התחברות ל