9 תשובות
מאוד משפיע. ממליץ לסכם בהקדם
אנונימי
שואל השאלה:
התכוונתי כאילו עצם זה שלא הגעתי, בלי קשר לזה שאין לי פרופיל
אין לי מושג. למה לא הגעת?
אנונימי
שואל השאלה:
כי הם רצו שאני אראה להם תוצאות של בדיקות שעדיין לא עשיתי בכלל.
אז דוחים את הסיכום פרופיל.
אחרי הצו ראשון הייתי עוד פעמיים בסיכום פרופיל כי פעם אחת באתי אליהם עם בדיקת עיניים שביקשו ואז מסתבר שהם גם רצו פיענוח אז הייתי צריכה ללכת לרופא שיפענח ואז לחזור בערך חודש אחרי לסיכום פרופיל.
אנונימית
שואל השאלה:
חחח זה הקטע, בכל הקטע הזה של ה"שירות לקוחות", הצבא מזעזע. הראתי להם כמה וכמה פעמים שהבדיקה שלי בסוף אוגוסט והם לא מוכנים לדחות, הם פשוט כותבים לי "יש להציג מסמכים עד ה02.08, שזה התאריך של הסיכום פרופיל שלי, לפני הבדיקה שיש לי.
ביקשתי כבר משהו כמו 10 פעמים אין מענה.
אתה יכול לנסות להתקשר בבוקר / יום לפני של הסיכום פרופיל ותגיד פשוט שאתה לא תוכל לבוא בגלל שאתה מחכה עדיין לבדיקה ואז אולי יוותרו.

(אני אותה אחת מ^^)
הייתה פעם אחת שאחרי שעשיתי את הבדיקה ואז באתי לסיכום פרופיל ואמרו שהם רוצים גם פיענוח (שלא אמרו את זה קודם) קבעו לי לפני התור לרופא לפיענוח סיכום אחר אז באותו יום בבוקר ברגע שפתחו התקשרתי למיטב ואמרתי שאין לי את הפיענוח ושאני צריכה לדחות ופשוט דחו לי.
תנסה את זה ומקווה שיעבוד :)
אנונימית
שואל השאלה:
ניסיתי כבר כמה פעמים אפילו ניסיתי להזיז את זה דרך מורה חיילת אפילו זה לא עבד.
התקשרתי ואז הפנו אותי לוואטסאפ ומהוואטסאפ הפנו אותי בחזרה לאפליקציה
אה וואי אז מצטערת אבל לא יודעת
הדבר היחידי שאני יכולה לחשוב עליו זה פשוט תמשיך לחפור כמה ימים לפני
אנונימית