תשובה אחת
לפני התואר, הייתי בפנימייה [חרדית], אמנם אכן המעונות הרבה יותר טובים מהפנימייה- מותר לישון באיזה שעה שאני בוחר, מותר לצאת מהמבנה גם סתם כך (ולא רק לנסיבות רפואיות או בשישי פעם בשבועיים כדי לחזור לבית), מותר להזמין אוכל ומותר להיות במחשב או בטלפון, אפילו רצוי כדי לעבוד על ההגשות לתואר, וגם יש חדר מקלחת ושירותים בחדר עצמו ולא חדר מקלחות או חדרי שירותים גדולים לכולם.

אישית אני אדם מתבודד וקצת איסטניס כך שפחות נוח לי לחיות עם אנשים, אבל מי שלא מפריע לו, או שהוא נופל על חברי חדר כמוהו- הוא יוכל להסתדר מעולה ואפילו להינות מאוד, ממה שאני רואה, הרוב דווקא די נהנים עם חברים שלהם, אני פשוט אדם די סגור.

במקרה שלי חבר חדר שלי הוא הסטודנט שהכי קרוב לכדי 'חבר' מבחינתי, פשוט שנינו כאלו שלא פעילים חברתית כ"כ, אני קצת פחות חברתי ממנו, (ופשוט אין לנו על מה לדבר לרוב אז כל אחד עסוק בלימודים שלו או במשהו אחר).

יש לנו קפיטריה ויש שם שני ארוחות ביום, ארוחה שלישית רוב הסטודנטים קונים או מכינים לעצמם, אני אישית במסלול חיצוני למכללה שבו המסלול דואג לנו גם כן לארוחות ערב.

בגלל שאני מי שאני, כנראה הייתי מעדיף להשכיר דירה, אמנם אני במסלול שלא מאפשר זאת ודורש שנדור במעונות של המכללה, וליתר דיוק- בקומת המעונות שהמסלול שכר מהמכללה.
התחברות ל