4 תשובות
תלכי ותסבירי את הקשיים. הכול טוב.
תלוי במה שאתה עובר,
אבל נראה לי שבסופו של דבר הקב"ן זה לטובתך. אף אחד לא מנסה לפעול נגדך, אלא לעזור לך להתמודד עם מה שקשה לך.
אני מאמינה שזה מאוד תלוי סיטואציה. בסוף, אם המצב קיצוני עד כדי לצאת מהצבא, אז כן זה יכול להשפיע, אבל בעיקר בנושאים בטחוניים. למשל, רישיון לנשק, עבודות ביטחוניות וכו.
אם המצב אפילו עוד יותר קיצוני מרק לצאת מהצבא ואתה מגיע לאשפוזים ועניינים, אז בכלל.
אבל בסוף, אנשים ממשיכים את החיים שלהם גם אחרי פסיכיאטרים וגם אחרי אשפוזים והכל סבבה. מאמינה ומקווה שזה רחוק מלהיות המצב שלך.
שיחה עם קב"ן על המצב שלך באופן כללי, כנראה שלא תשפיע בכלל על החיים אחרי השירות. אולי תוך כדי השיחות קב"ן יחליט להעביר אותך תפקיד או לתת לך הקלות מסוימות, לא מעבר.
קודם כל זה תלוי מה את רוצה להשיג מהקבן ,ומה הקבן יתן לך.....

אבל בגדול אם זה בשביל להשתחרר מהצבא על סעיף נפשי, אז יש סיכוי שזה יפגע לך בקבלה לעבודות בתחום האבטחה/שצריך סיווג ביטחוני(אם זה מעניין אותך) ורישיון נשק.
אנונימי