9 תשובות
שואל השאלה:
אוליי אני פשוט משועממת?זה למה אני חושבת על זה??
אנונימית
זה מציאותי רק צריך להגיע אל זה בדרך הנכונה
Tg.
אני מבינה אותך גם אני ככה חושבת תמיד מה יהיה ואם יהיה טוב
שואל השאלה:
עולם מפחיד
אנונימית
ממש כל יום יש לי מחשבה אחרת תאמיני לי זה לא נגמר
גם בעלך יכול להשאר עם הילד בבית. זה הקטע של זוגיות והדדיות ושוויון. למה שפשוט תקבלי את זה שבעלך לא יתרום לגידול הילד בזמן שאת תלויה בו? באמת חבל.
שואל השאלה:
האמא היא זאת שצריכה להיות עם התינוק מה?
אין דבר כזה שיוויון בין גבר לאישה כשאנחנו פזיולוגית שונים? אם זה קשור לזכויות בעבודה וכו אוקיי אבל כשזה מגיע ללגדל תינוק/ת לאמא יש חלק יותר חשוב והבעל ישלם על החיים של הילד,שלי, שלו והבית וגם רק בגלל שהוא עובד לא אומר שהוא לא יהיה חלק מהחיים של הילד זה לא כיאלו הוא לא בבית 24/7?? אני לא מבינה תהיגוין שלך
אנונימית
אין בעיה אם זה מה שאת רוצה, זה פשוט המתכון לתלות כלכלית, פחד ומוגבלות. אם את רוצה בשביל עצמך להישאר בבית ולהיות עם הילד כל היום בזמן שזה מגביל את החופש שלך ואת היכולת שלך להתפתח בתחומי חיים אחרים- סבבה אבל בסופו של דבר את מסכנת ומדכאת את עצמך. את צפויה להתאכזב אם את חושבת שיהיה לך זמן ואנרגיה לעסוק בתחביבים ולהחזיק עסק במן שאת 24/7 עם הילד.
אין שום דבר פיזי/ ביולוגי שמונע מגבל לטפל בילד שלו חוץ מהבניות חברתיות. זו הבחירה שלך אם לקבל אותן או לא, זה לא עובדה שאי אפשר לשנות.
בכמה שעות שהגבר כן יהיה בבית אחרי שאת היית עם התינוק כל היום את תרצי בעיקר לישון ולנוח. אי אפשר להתעסק בתחביבים ככה, צריך לאזן איכשהו.