5 תשובות
יש לך download
את מעלה אז זה לפרטי ועושה בהגדרות שכל מה שאת מעלה ישמר לך בגלרייה
איאפשר
שואל השאלה:
ואם אני מעלה לפרטי אנשים רואים?
אם כן איך להוציא אנשים משם
לא לא לפרטי זה אך ורק לך