6 תשובות
יש מצב כן, יש מקעקעים מאוד מצליחים
ואל תוותרי מראש, יש לך עוד את כל החיים, הכל בסדר
כן אם את חלק בסטודיו מצליח או אפילו בעסק משלך זה אחלה קריירה
_33
תלוי במסגרת מה את עובדת. עצמית? סטודיו? וכו. אני אומר תפתחי תוכנית עיסקית באינטרנט של סטודיו לקעקועים או משהו כזה ובכלל תלמדי על התחום. אם זה החלום שלך תתחילי להגשים אותו בזה שתצברי ידע והבנה. ככה תחסכי לעצמך טעויות שמבזבזות זמן.

ובקשר לבגרויות עניין שלך אבל אם הייתי מכיר אותך במציאות הייתי ממליץ לך לא לעזוב את זה לגמרי כי זה לפעמים משליך על הערך העצמי. אלא לעשות את זה באיזי בהדרגה. לעשות חלק עכשיו ואת ההמשך מתי שיבוא לך. אלא אם זה באמת לא מעניין אותך ולא ישמש אותך אז סבבה.

אני למדתי תואר ראשון שלא משמש אותי בכלום. ועדיין משהו מהתקופה הזו ממש חיזק אותי ואימן אותי איך לעמוד בלחצים ובעומסים, איך להספיק דד-ליינים וכאלה.
אהובתי אני גם, בת 17 עוד שניה יש לי בגרויות ואני גרה בצפון ועם כל המלחמות שהיו עם לבנון ועצם העובדה שהמלחמה הנוכחית עדיין ממשיכה ואין הפסקת אש המצב שלי יותר נורא, אני לא מצליחה ללמוד בכלל בזום וזה כבר היה ככה בקורונה, בתחילת חרבות ברזל, בחצי הצפון ועוד איזה לא זוכרת אבל קיצר המצב שלי נורא אבל אני לא מוותרת לעצמי, כן אומנם אני ככל הנראה לא אצליח בלשון אבל אין מה לעשות החיים ממשיכים ואני חייבת לעשות ולהמשיך
פעמיים לא.

תעשי מה שאת יכולה מבחינת הבגרויות. חבל לזרוק הכל לפח בגלל שקשה. את יכולה אולי להוריד יחידות ולעבור למגמה קלה. אבל לא לוותר לגמרי.

אף אחד לא באמת יודע בגיל 16 במה הוא ירצה לעבוד להמשך החיים שלו. אל תבני על זה שתהיי מקעקעת, תשאירי כמה שיותר דלתות פתוחות עבורך.
תלוי באיזה עיר כמה את טוסה בזה וכמה לוקחות את יכולה למצוא. כמו בכל עסק עצמאי זה תלוי ביכולות השיווק שלך.