4 תשובות
היי לך,

נשמע שמעסיקה אותך שאלה כנה ולא פשוטה בעקבות מחשבה חוזרת ונשנית שמעוררת תחושות של פחד, חוסר אונים ואולי בלבול...מתארת לעצמי כמה מתסכל זה לנסות לא לחשוב על משהו שמעורר פחד כל כך אנושי אך בכל זאת המחשבה חודרת אל הראש.

אולי תקופה המלחמה שמביאה איתה חוסר יציבות, לחץ ואף פחד טבעי מציפה מחשבות מורכבות וקשות... ואולי, כפי שכתבת בתגובות, המחשבה צפה מהספר שקראת וכעת היא מסרבת לעזוב.

לפעמים לנסות להילחם במחשבות מוביל לכך שהן חוזרות כל הזמן ועושות את הפעולה ההפוכה... ולעיתים לדבר עם איש מקצוע או מישהו קרוב ולמצוא מקום מבין ומכיל יכול לסייע ואולי אפילו למצוא כלים במידת הצורך.

אני מזמינה אותך לכתוב לצ'אט של עמותת סה"ר (סיוע והקשבה ברשת). ניתן לכתוב באופן אנונימי, לשתף מחשבות, רגשות ולחלוק את אשר על ליבך. זהו מרחב בטוח לשיתוף ומתנדבנו יהיו שם כדי להקשיב ולתמוך.

שולחת חיבוק ווירטואלי,
מתנדבת סה"ר.
אז יכול שזה משם תנסי למחוק את המחשבה הזאת
אנונימית
שואל השאלה:
קראתי לאחרונה את הספר 'לשחרר את 10' וכאילו הזכירו את זה אני חושבת שזה משם אולי
אני חושבת שאולי משהו בתת מודע שלך נתקע על זה ממשהו ששמעת ובאות לך מחשבות על זה תנסי לשחרר את זה את גם ככה בבית כל היום לא יקרה כלום
אנונימית