18 תשובות
מה קרה?
לנשום עמוק
מה קרה ?
רגע למה פיזית ? מה קרה לך
למה אהובתי?
אנונימית
שואל השאלה:
הכל חרא בחיים שלי אין לי כוח לעצמי יותר עזבו זה ארוך אבל הבנתם בכללי
אנונימית
את בא לך אוזן קשבת אני אשמח להקשיב לך ולנסות לעזור אם אני יכול
מכירה תתחושה, יש משהו טוב שיש אולי שאת כן יכולה להיאחז בו?
אנונימית
אם את צריכה לשתף כאן להקשיב,תזכרי שזה יעבור,שימי לך משהו שירגיע אותך קצת :)
מצטערת לשמוע❤
אולי תשימי עכשיו אוזניות, תנשמי עמוק. תשמעי שירים שאת אוהבת.
תעצמי עיניים, תנסי לנקות את הראש ממחשבות ולהירדם
שואל השאלה:
תודה❤
אנונימית
לדבר עם מישהו
טיפול פסיכולוגי
אני בטוח שיש אפשרות לשפר את החיים שהכל יהיה דווקא אחלה ולא רע
אם תרצי לפרט יותר פה או בפרטי מה שנח לך, נוכל בייחד לחשוב על פיתרון:)
היי אשמח לעזור במידה ויש לי את האפשרות, במידה ואת רוצה לפרט תמיד כאן כדי להקשיב, במידה וזה פרטי, זה באמת מובן שלא תשתפי אבל רק תזכרי שיש תקופות כאלו ואחרות שמרגישות כמו נצח ומאוד מתסכלות וגם אני עוברת תקופות כאלו, אבל תיזכרי שזה יעבור איך שהוא רק תמיד תמשיכי להאמין שאת יכולה, שיש לך את היכולת הנפשית והפיזית לעבור את זה, תיזכרי שזו רק תקופה והיא תעבור, ואני מקווה בשבילך שתרגישי יותר טוב, גם מבחינה נפשית וגם מהבחינה הפיזית, ומקווה מאוד שהתשובה הזו הועילה לך ;)
במידה ואת מעוניינת או רוצה לשתף או לדבר אני תמיד כאן ותמיד אשמח לעזור עד כמה שאני יכולה :)
מקווה שהצלחתי לעזור:)
בהצלחה!
את הקקי לכסות
שלום חברה.
אני שומע כמה שזה כבד לך, וזה באמת נשמע שפשוט נגמר לך הכוח.
לפעמים מה שהגדרת (ה"חרא") בחיים מגיע בבת אחת מכל הכיוונים, וזה משפיע על הגוף ועל הנפש יחד .הכל מרגיש תפוס, עייף וכואב. את לא צריכה להסביר את ה"ארוך", זה בסדר גמור שאין לך כוח למילים עכשיו.
מותר לך פשוט לעצור. אם הכל לא טוב, אל תנסי לתקן את העולם היום. לפעמים המשימה היחידה היא רק לעבור את השעות הקרובות. מותר לך לשכב, לנוח, ולא לצפות מעצמך לכלום.
כשמרגישים רע נפשית, הגוף מגיב בלחץ, כאבי בטן או עייפות קיצונית. תנסי לעשות משהו קטן ופיזי רק בשביל הגוף לשתות מים קרים, לשטוף פנים, או להתכרבל בשמיכה. זה לא יפתור את הבעיות, אבל זה ייתן לך רגע של שקט.
אל תאמיני למחשבה ש"הכל" לא טוב לנצח. כשאנחנו בתוך בור, קשה לראות שמחוץ לו יש שמיים. זה שהיום הכל נראה שחור, לא אומר שזה לא יתבהר ולא יוחלף ביום יפה זה רק אומר שכרגע את בתקופה פחות טובה מבחינתך.
גם אם אין לך כוח לעצמך, יש אנשים שיש להם כוח בשבילך. אם את מרגישה שהתחושה הזו הופכת למשהו שקשה לך להחזיק לבד, יכולה להעיזר בתמיכה.לתמיכה נוספת, ניתן לפנות לאחת העמותות:
לער"ן-באופן אנונימי באתר, בוואטסאפ 052-8451201, במסרון 052-9993544 ובקו החם 1201
לסה"ר-באתר של העמותה, בוואטסאפ 055-9571399, בצ'אט אנונימי ttps://sahar.org.il או באינסטגרם ובטיקטוק elem.digital.
לעלם-באתר של העמותה, בוואטסאפ 054-6786776, במייל: [email protected]
היי יקירה,
ראיתי את ההודעה שלך מלפני כמה ימים והיה לי מאוד חשוב להגיב עליה. מדברייך נראה שלא טוב לך, אולי דברים בחיים לא מסתדרים כפי שאת רוצה, ואת חשה תחושת עייפות מהמאמצים שלך לשנות אותם. אינך רואה את האור בקצה המנהרה וזה גורם לך אולי גם לתחושת בלבול, לחץ ודכאון.
לא במקרה בחרת בתמונה שצירפת לפוסט, אדם יושב מכונס בעצמו, מרכין ראשו לאדמה ויד ימין שלו תומכת בראשו, שלא ייפול, שלא יישמט חלילה. אני מתאר לעצמי עם איזו תחושה את מסתובבת, מתקשה להחזיק את הראש למעלה.
החיים שלנו רצופים בעליות ומורדות. פעם אנחנו למעלה, בהיי, ופעם אנו למטה, בדאון. בדרך כלל אחרי הירידה באה העלייה, אבל בשביל לראות את האור בקצה המנהרה את חייבת לשאוף להגיע לשם, כמו שעידן עמדי שר: רק מי שצעד באפלה ובחושך יודע באמת מהו אור.
הדרך היחידה לגרש את החושך היא להדליק את האור. חפשי דברים שמעניינים אותך, מספקים אותך וכך אולי תרגישי פחות רע פיזית, כי כשהנפש שלמה ובריאה, גם הגוף מרגיש טוב.
האם שיתפת מישהו קרוב אלייך בתחושות האלה שלך? לפעמים על-ידי שיחת, פריקה ושיתוף מקבלים פרופורציות לדברים ורוכשים כלים להשתחרר מהתחושות שמציפות אותך.
יקירה,
אני מתנדב בעמותת סה"ר, סיוע והקשבה ברשת. אני מזמין אותך, מתי שתרצי, לשיחת צ'אט אנונימית, עם אחד המתנדבים שלנו, בלי שיפוטיות, לשיחה, הקשבה, פריקה וייעוץ, להתלבט ביחד ולמצוא דרכים לפתור את המצב שאת נמצאת בו עכשיו.
נהיה שם איתך ובשבילך, נקשיב, ננסה לסייע - מוזמנת לצ'אט שלנו בקישור המצורף בתחתית ההודעה. נהיה שם בשבילך מתי שתבחרי.
שולח לך חיבוק וירטואלי והמון כוחות.
שלך,
מתנדב סה"ר