5 תשובות
את יכולה למחוק את האפליקציה פשוט ולחזור מתי שתרצי
בכל מקרה החשבון שלך ישאר
4d1
לא
לא.
ברגע שמחקת את החשבון שלך אין לך איך לחזור אליו
לא לצערנו...