9 תשובות
רוצה לליברמן אבל הקדימו את הבחירות בכמה חודשים אז אני לא אספיק
לליכוד אולי
האמת שאין לי מושג
כולם אותו החרא
אנונימי
וואי אין לי שמץץ כולם מזעזעים אבל כנראה אברר על זליכה ואם אראה שהוא אחלה אז אצביע כי לפחות הוא כלכלי ואני ארגיש קצת טוב עם עצמי שניסיתי להביא שינוי שיעזור לדור הצעיר בארץ
אנונימית
בכנות אין לי מושג
הבנתי שאף אחד לא מקיים את מה שהוא אומר
ביבי
יאיר גולן
פעם חשבתי שהוא ממש קיצוני ואז בשביעי באוקטובר הוא הציל מישהו שאני מכירה אישית אז ראיתי כמה דברים שלו וגיליתי שרוב מה שאומרים עליו זה שקרים ושאני בגדול מסכימה איתו
אנונימית
פייגלין, האפשרות היחידה שקיימת.

אין אחד במדינה הזו שמסוגל בכלל להבין גיאו-פוליטיקה כמו פייגלין, שקולע שוב ושוב בכל ניתוח ובכל תחזית שלו בדיוק ללב העניין, הוא היחיד שיש לו את כל הידע והאמונה הנדרשים כדי להוציא את המדינה שלנו מהבוץ הכלכלי, החברתי והבטחוני שאנחנו שקועים בו עמוק.

חייבים לתמוך בו ולתת לו סיכוי טוב להיכנס לכנסת עם מפלגה של כמה נציגים כדי לאפשר לו להשפיע מבפנים.


נ.ב. לאנונימית שחושבת להצביע לזליכה, גם אני בהתחלה נפלתי בפח המשכנע שלו, אבל כשתהיתי למה הוא לא חובר לפייגלין, לליברמן, או לדמות חזקה בפוליטיקה שתתן לו אפשרות להשפיע - הבנתי שהוא סוציאליסט על מלא, שזה אחד הגורמים העיקריים למצב הכלכלי הטעון שיפור במדינת ישראל.

נ.ב.נ. לאנונימית השניה שחושבת להצביע לגולן, גם אם נניח שהוא באמת הציל אנשים שקרובים אלייך בשביעי, זו לא סיבה לרצות שהוא יהיה ראש ממשלה.
הוא קומוניסט עם שאיפות של דיקטטור, הוא לא מסוגל לעבור שבוע בלי לפלוט אמירה טיפשית שמסגירה כמה כושלת האידיאולוגיה שלו וכמה מסוכן הוא למדינת ישראל.
אם זה הנזק התדמיתי הבינלאומי שהוא עושה באמירות שלו, אם זו הדרך שבה הוא מתמודד עם ימנים - הודיע שיסגור את ערוץ 14 ויטיל הגבלות על התבטאויות ברשתות החברתיות, ואם זו הרפיסות שלו מול אויב והאכפתיות שלו מהאויב שאינה פחות גרועה מהשנאה שלו לחלקים מסוימים בעם היהודי.

יאיר גולן סכנה למדינת ישראל.
^מה זה נניח זאת עובדה, לא הייתי אומרת קרוב אלי אבל חבר של חברה שפגשתי אותו כמה פעמים.
הדבר היחיד שהוא אמר שאולי גרם נזק תדמיתי זה רק האמירה על התינוקות וגם זה רק כי אנשים החליטו לעוות את זה ולפמפם את זה בכל הערוצים, לעומת זאת דברים שאמרו אנשים בממשלה אשכרה גורמים לנזק אמיתי למדינה, תסתכל לדוגמה בתלונה של דרום אפריקה על ישראל לבית המשפט הבין לאומי תראה שהיא מפוצצת בציטוטים שלהם ולא של יאיר גולן.
גם על ערוץ 14 מעוותים את מה שהוא אומר הוא פשוט אומר שיש שם המון שקרים ושלא הגיוני שיש ערוץ שמקבל שיחוקקו חוקים שעוזרים דווקא לו בטח ערוץ כזה
ואין לי מושג מאיפה הבאת שהוא קומוניסט
אנונימית