5 תשובות
זה מעתיק את המסר האחרון שכתבת שם
אתה יכול ללחוץ על זה וזה מראה לך מה היה המסר האחרון שכתבת
זה מסר פרידה, אחר כך לא תוכל יותר לשלוח מסרים שם
אחרי שאתה שולח אותו הטלפון נכנס להשמדה עצמית ויש לך 30 שניות לברוח או שאתה מתפוצץ איתו ביחד
אוי נכון אני שכחתי , זה מה שקורה אחרי העדכון^
באותו הנושא: