16 תשובות
להגיע למסקנה שהאנשים שהתחילו איתך כנראה נמשכו למראה/ וייבים ופחות היו מסוג האנשים שמתעניינים באישיות ובמשהו רציני
וגם להבין שלא כולם הטעם של כולם, זה שמישהו לא אוהב שוקולד זה לא אומר ששוקולד זה לא טעים
שואל השאלה:
כן אבל זה קורה כמה פעמים ובגלל זה אני כאילו שואלת את עצמי אם אני הבעיה
אנונימית
לא את לא הבעיה
זה קורה לרוב האנשים
קשה למצוא מישהו שאשכרה מתאים לך ואת אשכרה רוצה איתו משהו רציני
שואל השאלה:
כי רובם לא רציניים בכלל ולא מראים בכלל אכפתיות אבל אני שואלת את עצמי אם אני רוצה יותר מדי או משהו לא אפשרי
אנונימית
בסוף את מחפשת את החתן שלך שזה רק גבר אחד
אז זה שהיו כמה שלא התאימו לך יכול להיות שהוא אחלה גבר וגם אחלה בחורה אבל את לא מתאימה לו אתם לא הזיווג אחד של השניה אז עוד לא הגיע האחד שמתאים לך
ואני גבר אכפתי וגם בת זוג שלי חשבה שאין רציניים עד שהכירה אותי
שואל השאלה:
אני פוחדת שהוא לא ירצה אותי כי אני חסרת נסיון
אנונימית
בתור גבר אני מעדיף מישהי חסרת ניסיון, זה כבר העדפה אישית אז שתדעי שיש כאלה שדווקא אוהבים את זה שאין לך ניסיון, חוץ מזה, לרוב בכלל לא אכפת ולא מסתכלים אם יש או אין לך ניסיון בזוגיות. אם את מדברת על מיניות, רוב הגברים יכול להיות שיעדיפו שאין לך ניסיון דווקא.
שואל השאלה:
אני מדברת בכלל על נסיון בזוגיות
נגיד מה עושים כשיש ריבים? אני לא יודעת.
אנונימית
אם זה בחור טוב אז הוא ידע לנהל את זה בצורה כזאת שאתם לא רבים אחד נגד השניה אלא מתקשרים על נושא שכואב לאחד ממכם או לשניכם ומחפשים פיתרון משותף והבנה הדדית כנ"ל לגבייך נטו תקשורת והבנה וכבוד הדדי
תקשיבי אני מבינה אותך וקודם כל , אל תתני לאף אחד להשפיע לך על הביטחון וכן אני יודעת שקל להגיד וקשה ליישם אבל את חייבת להתחיל לעבוד על זה לאט לאט . קודם כל, יש הרבה בחורים שהם לא רציניים, וזה *בכלל לא אשמתך*. יש מצב שהם ישחקו את עצמם חמודים ומדהימים עד שישיגו מה שהם רוצים ולפעמים מוותרים כי יודעים שלא יבוא בקלות, ואין להם פשוט רצון אמיתי לזוגיות ולפתוח את הלב שלהם להכיר. ואת חייבת לזכור שהבחור שלך, שמיועד לך, ירצה להיות איתך, לדבר איתך, לאהוב אותך כמו מי שאת ושזה ירגיש הכי טהור שאפשר. וכן לפעמים זה לוקח זמן וזה לא פשוט לצאת לדייטים , וואו זה הדבר הכי מייגע שיש כן אבל אל תקחי את זה כמשהו קשה תקחי את זה כעוד היכרות. שאת בוחנת גם אם זה מתאים וכיף לך. וחשוב שיהיה לך חברות לדבר איתן, חברים, אנשים שאת אוהבת שיגרמו לך להרגיש טוב. אל תתלי את זה על בן זוג כי הוא בסך הכל מוסיף לך כיף וטוב לחיים ואם הוא לא מוסיף את זה אז זה גם ככה לא מועיל. תאהבי את עצמך כי את באמת מדהימה ודברים לפעמים לוקחים זמן אבל יש בך המון לתת ותזכרי את זה.
וששום גבר לא יערער לך את הביטחון. יש גברים (מגעילים) שיחפשו מין וזה לא משנה מה נעשה. ויש כאלו שכן רוצים להכיר אז תהיי אופטימית ותקיפי את עצמך באנשים מתאימים שנעים לך וכיף לך להיות איתם ושאת מרגישה בטוחה איתם.
אנונימית
הי חמודה
בית הספר של החיים. וכולנו תלמידים.
הטעות שלך היא , שאת מקשרת את הפרידה שבאה צצד הגבר, לערך העצמי שלך.
וזה לא נכון.
הערך העצמי שלך הוא שאת נשית, יפה. מושכת , נעימה ושווה שיאהבו אותך.
זה שבחור נעלם, יכול להיות מהמון סיבות שקשורות אליו. כמו פחד שלא ראוי, פחד שיפגע ממך, שלא תרצי אותו.
ממליצה לבדוק את עצמך, האם יש משהו בהתנהגותך , שמפריע.
לדוגמא: האם את מתגוננת מדי וביישנית, האם את מבטאת ביקורת, האם את משדרת ריחוק, האם ההפך, משדרת יותר מדי קרבה והערצה, האם משדרת תלותיות?
אז קודם הפרידי בין הערך העצמי ובינו, כי את ראויה הכי .
ושנית בידקי אם את מפריעה במשהו.
בהצלחה.
להבין שלהכיר מישהו שאת מתחברת אליו ברמה הרגשית זה דבר נדיר ויוצא דופן ושלוקח זמן להגיע לשם.

לא סתם יש כל כך הרבה בדיחות על כמה שדייטים זה דבר מסריח זאת חוויה אוניברסלית.

אבל בסוף זה משתלם כי על כל 100 דייטים לא טובים, את תמצאי לעצמך מישהו שהיה שווה את כולם.

ומניסיון אני אומר לך שככל שתקבלי יותר לא, ככה זה פחות יהיה מורגש כי את תדעי שלפחות ניסית ותרגישי שהחיים פשוט ממשיכים ולא קרה כלום אם קיבלת לא.
שואל השאלה:
אז להמשיך לצאת לדייטים ולהמשיך לנסות?
אנונימית
לגמרי,
ביטחון עצמי זה 80% ניסיון, ככל שתנסי יותר דברים, תצאי ליותר דייטים, לאט לאט זה יהיה פחות מלחיץ, פחות כואב לקבל לא, ובסוף את תמצאי מישהו :)
שואל השאלה:
ומה איתם שהם לא מלהיבים אותי בכלל ואדישים כאלה?
אנונימית