5 תשובות
יישאר.
כן
כן
המשתמש נמחק רק אם את מוחקת אותו בהגדרות
המשתמש נמחק רק אם את מוחקת אותו בהגדרות
שואל השאלה:
ביי:)
ביי:)
אנונימית
באותו הנושא: