8 תשובות
אם המשתמש כבר קיים אז לא יהיה הודעות
טלגרם שולחים הודעה על איש קשר שהצטרף, אם הוא קיים אז לא
שואל השאלה:
ואם אני נכנס ממשתמש קיים שלא במספר שלי?
אנונימי
כן, תזהר מהראש ישיבה...
כן, אי אפשר לבטל את זה
אפשר לבטל את זה בהגדרות, אני עושה את זה בשביל לקבוע סטוצים עם חברים.
אנונימי
גם אני רוצה סטוצים