6 תשובות
לא
בשביל למחוק את המשתמש צריך להגיש בקשה למערכת
לא
לא
את צריכה אבל לזכור את הסיסמה כדי להחתבר מחדש
לא
לא, זה רק מתנתק ממנו, תוודאי שיש לך את הסיסמה ותוכלי להתחבר מחדש בכל עת