3 תשובות
יש שרתים שכן, זה תלוי בהגדרות של השרת
לא הם עדיין שם
אם תמחקי את החשבון עצמו ההודעות עוד יופיעו אבל בתור "deleted user"
אם תמחקי את החשבון עצמו ההודעות עוד יופיעו אבל בתור "deleted user"
באותו הנושא: