13 תשובות
אתה טועה, הגויים שגרים בארץ לא נחשבים עמלק
אנונימי
לפי כמות השאלות שלך אתה צריך לעשות חברותא בנושא עם תלמיד חכם. עמלק ועמי כנען הינם עמים רשעים וכדי שעם ישראל יחיה ויכנס לארץ הוא לא יכול להרשות שהעמים האלו יטבחו בו אלא הוא צריך לחסל אותם אגב תקרא את המלחמות בספר יהושע.
בקיצור לך לישיבה
שואל השאלה:
הדרוזים גם נחשבים לעמי כנען...
וגם השומרונים
וגם הצ'רקסים
צריך לרצוח אותם? למה? מה הם עשו רע?
^כתוב אפילו לרצוח תינוקת שמואל א פרק ט"ו פסוק ג:

"עַתָּה לֵךְ וְהִכִּיתָה אֶת-עֲמָלֵק וְהַחֲרַמְתֶּם אֶת-כָּל-אֲשֶׁר-לוֹ וְלֹא תַחְמֹל עָלָיו וְהֵמַתָּה מֵאִישׁ עַד-אִשָּׁה מֵעֹלֵל וְעַד-יוֹנֵק מִשּׁוֹר וְעַד-שֶׂה מִגָּמָל וְעַד-חֲמוֹר."
פשוט לקרוא ולא להאמין להרוג כל איש, אישה, יונק וחיות.
דברים, פרק כא, פסוקים י-יד:

"כִּי תֵצֵא לַמִּלְחָמָה עַל אֹיְבֶיךָ וְרָאִיתָ בַּשִּׁבְיָה אֵשֶׁת יְפַת-תֹּאַר וְחָשַׁקְתָּ בָהּ וְלָקַחְתָּ לְךָ לְאִשָּׁה" גם לאנוס נשים, לא מדבר על עמלק, רק על אויבי בני ישראל
בחיים שלי לא שמעתי ממישהו שצריך לחסל גויים בארץ או בכללי איזה שטויות התורה לא דוגלת במוות ולחיות על החרב הדבר היחיד שהיא מאמינה בו זה הקם להורגך השכם להורגו
שואל השאלה:
^ יש מצווה לגרש את כל הגויים בארץ ישראל, למחות את זרע עמלק, ועוד
אין כיום עם עמלקי
הם התערבבו בין האומות
עמלק זה קבוצה של רוע כיום
^^ גויים שעובדים עבודה זרה ועושים דברים נוראים. אם אתה לא מבין מה בעיה בזה ("אז מה אם מאמינים באל אחר?), הבעיה היא אצלך. זה מחטיא אנשים והורס את העולם ומלכות שמיים.

גויים שיקבלו על עצמם שבע מצוות בני נח ולשלם מס לעם ישראל, יכולים להיות כאן.

באיזה עולם מתוקן זה נחשב לגיטימי? בעולמו של הקדוש הרוך הוא שאתה חי בו וגם הם, לכן צריך להתנהג בהתאם למה שהוא קבע ולא לעשות את ההפך מזה, הוא לא עושה עוול לאף אחד וגם עליהם הוא מרחם עד שעוונותיהם ממלאים את הסאה.
^^^^אתה אמרת שערבים הם עמלק
^ בהחלט חמאס לדעתי הגיע לרמה של עמלק
הם קבוצה מסוכנת לעולם ולנו ואתה אמרת בעצמך אם נעשה מדינה ביחד הם ימשיכו את הפיגועים כי זה לא נמנע אוי מסכנים לא יכולים לשלוט על עצמם ולא לרצוח?
כדרכך בקודש, להמציא שקרים ואז לטעון כנגדם.
ברור ששאלתך נובעת מחוסר לימוד במזיד של הנושא, ולכן התשובה היא ללמוד כראוי, ולשקר פחות
אנונימי
^^האמת שהתכוונתי לפיגועים משני הצדדים.