4 תשובות
1 כוס חלב
1 כוס מים או סודה
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר
2 ביצים
מעט תמצית וניל (לקרפ מתוק)

קמח לפי הכמות שהבלילה דורשת

בוחשים (אפשר גםבמיקסר בפעולה איטית) את כל החומרים חוץ מהקמח, מתחילים להוסיף קמח תוך כדי בחישה עד שמתקבלת תערובת בצקית דלילה מאד (בערך כמו שמנת)

משמנים מעט מאד מחבת טפלון (ממש ניגוב עם נייר שספגנו במעט שמן) ומחממים

יוצקים למחבת כמות של בלילה תוך כדי ניעור או סיבוב של המחבת עד שהבלילה תתפזר באופן שווה - יש להקפיד לא לשים יותר מדי כדי שהקרפ יצא דק

כשהחלק העליון של הקרפ מתייבש יש להפוך אותו לצד שני

מוציאים מהמחבת, מנגבים שוב בשמן וחוזר חלילה

כשהקרפים מוכנים אפשר למרוח עליהם כל מיני תוספות של שוקולד, דבש, פירות, קצפות, גבינות ועוד ועוד..

אם תרצי לראות הצעה נוספת לקרפ לחצי פה: http://www.haimtov.co.il/GoodLife/In...ArticleID=1653
יש בקישור הזה:
בבקשה (:
לבריאות:)