3 תשובות
מה הבעיה את מרתיחה מים בסיר מוסיפהאת הפסטה מחכה שיתרככו מסננת לסיר אחר מכינה את הרוטב איך שאת אוהבת וזהו
אנונימיתת
תרטיחי מים עם מלח וכאשר זה יבעבע תשברי תפסטה ושימי למשך כ9 דקות, בהצלחה ושיצא טעים ובתאבון...
אי אפשר לשכוח להכין... אם את לא יודעת אז גם לא ידעת... מרתיחים סיר עם מהים שהמים רותחים מוסיפים את הספגתי לאט לאט מקפלים אותו כזה שלא ישבר (שישאר ארוך.) מוסיפים מלח ואפשר גם שמן קנולה.. ורשום על הקופסא תוך כמה זמן זה מוכן... אבל רואים גם וצריך להרבב מדי פעם שלא ידבק לסיר... ואז מסננים את המים ושמים בצלחת עם רסק עגבניות או גבינה (או שניהם... או מה שבאלך) עם חסר מלח אז מוסיפים קצת ואוכלים... מכניסים את המזלג לספגתי מסובבים כזה ואז מכניסים לפה לועסים ובולעים...
באותו הנושא: