10 תשובות
אני אגלה לך סוד קטן... זה לא לאחרונה. אף אחד לא מתמנה לתפקיד חשוב רק מתוך אהבת חינם ורצון לאחד. אני ממליץ להסיר את משקפי הנוסטלגיה שההורים נתנו לך, הם הורסים את יכולת החשיבה הביקורתית.
שואל השאלה:
וואו אחי אתה כזה חכם,כל אידיוט כמוך משחק אותה פרופסור עוד ימני קיצוני הזוי
אנונימי
כי הרצון לאחד ואהבת חינם שהובילו מנהיגים בעשרות השנים האחרונות הובילו ל:
מלחמה באוקראינה
מלחמה בישראל
מדינות עניות מנצלות מדינות עשירות
מהגרים שהורסים את המדינות שאליהם הם מגיעים
עליית ארגוני טרור
התחזקות של מדינות תוקפניות(איראן, סין, צפון קוריאה)
פגיעה במוסד המשפחה
ואפילו אחרי כל זה אותם המנהיגים שבעד שלום ואחווה לא משכילים לראות לאן העולם הולך אלא ממשיכים בשלהם בלי לעשות חושבים.
הייתי אומר שהמנהיגים "הפאשיסטיים" אוהבים את המדינה והעם שלהם ורוצים להשאר בטוחים
אנונימי
אם אני הייתי מנהיג גם אני לא הייתי רוצה רצון לאחד ואהבת חינם יש אנשים שמגיע להם למות
יש לי חברה 3>
ולא התגובה של "מרחם עליה" היא לא נחוצה
והסיבה שלא הייתי רוצה שלום עולמי זה כי יש אנשים שלא מגיע להם לחיות יש אנשים שלא מגיע להם שלום
אם איך שאתה מגיב נראה שאתה אדם כועס ואם אתה לא מוכן לדבר איתי ברוגע ולהסביר את הצד שלך אז אין למה להמשיך לדבר על זה הרי כל המטרה בשיחה זה לא רק לזרוק מילים אלא אולי לנסות לשכנע את הצד השני להסכים איתנו
שואל השאלה:
לא כועס אחי יש אנשים שממורמרים ומוציאים את השנאה שלהם על קהילות ששונות מהם,ראיתי כבר תגובות שלך כאן זה ההתנהגות שלך,לא חושב שיש מה לדון עם אנשים עם ערכים של נאצים זה משהו עמוק בפנים אצלהם
אנונימי
אני לא חושב שאני נאצי
אבל אני לא חושב שלאדם שהרג מגיע זכות לחיות אני לא חושב שלאדם שאנס מגיע חופש בחברה אני לא חושב שלפדופיל מגיע הזכות להסתובב חופשי ברחבות
לאחר מלחמת העולם השנייה, הפשעים הנוראיים שבוצעו במהלכה ובפרט השואה, הובילו לכך שבמשך עשרות שנים שקדה יבשת אירופה - בהתחלה המערבית ולאחר מכן גם המזרחית - על הפקת לקחים מפשעי העבר ואימוץ ערכיות מנוגדת בתכלית ללאומנות, לפטריוטיות ולמיליטריזם שהוליכו לשתי מלחמות העולם.

האנטי-פטריוטיות של האירופאים הוליכה אותם לדבוק בערכי הרב-לאומיות (או ליתר דיוק העל-לאומיות) והרב-תרבותיות, המיוצגים על ידי האו"ם והאיחוד האירופי.

הערכים הללו יצרו מעין סירוס של הרגשות הלאומיים בשלל מדינות אירופה, אחת מתוצאותיו הייתה פתיחת שעריה של יבשת אירופה בפני הגירה מאסיבית של זרים, בעיקר משנת 2015 והלאה, ששינתה באופן רדיקלי את הנוף האנושי באירופה וגרמה מאז לערעור מוחלט של ביטחון הפנים והביטחון האישי בכמעט כל אחת ממדינות אירופה.

וזה נתן בסיס טוב למפלגות ימניות קיצוניות ופשיסטיות לחזור להיות גורמים מרכזיים ומשפיעים בפוליטיקה האירופית, לאחר עשרות שנים של דיכוי והדחקה, בטענה שהן "מגינות הדמוקרטיה הליברלית" וגם "מגינות העם בפני הרב-תרבותיות שמאיימת להחריב אותו".
תנועת מטוטלת^ כשמקצינים שמאלה באה הקצנה ימינה. בכל תחום צריך איזון. אחד הרעיונות המרכזיים של התורה
^ בגדול, אתה צודק לחלוטין.