4 תשובות
לא אבל את יכולה לעלות רק לקרובים
לא בדיוק אבל אם את לא עוקבת אחריו חזרה; את יכולה לשתף סרטון שרק אנשים שאת עוקבת אחריהם חזרה יכולים לראות
לא