8 תשובות
מאיפה לנו לדעת
אי אפשר לדעת אני מאוד מקווה שלא למרות שקשה לי להאמין :(
לצערי הרב רוב הסיכויים שכן...
אנונימית
הן כן לצערנו, חזרה מישהי אחת נראלי השם שלה זה עמית שהיא סיפרה שאנסו אותה שם ויש עוד עדויות לזה שזה קורה שם לצערנו בגלל זה לחוצים בעיקר על הבנות כרגע להחזיר אותן
אנונימית
גם אם הם יודעים הם לא יגידו את זה לאזרחים
סביר מאוד שכן למרבה הצער
אנונימית
אני לא חושבת שיש דרך לדעת
הי אנונימית,
מחשבה כבדה ומפחידה כאשר מתחילים להיכנס לתוך הסיטואציה ואולי גם שמים עצמנו במקומם. המחשבה נודדת להרבה אפשרויות קשות, והפחד על החטופים מייצר אינספור סיטואציות קשות, עבור בנות ונשים.
זה מחלחל לתוך החיים היומיומיים, ומלווה שעה שעה, תוך כדי שמתפקדים כאילו שיגרה. והרי זה לא שיגרה באמת. לא רוצים לשכוח אותם, ואלי אפילו את חושבת שאסור לשכוח. לעיתים עושים הפסקות יזומות מהמחשבות הקשות, אבל הדאגה והחשש לחטופים נוכחים בחיים של כולנו. ויש. תחושה של חוסר בטחון, אי וודאות וחשש קיומי.
ויתכן כי תחושת ייאוש כובשת את החשיבה בעיקר כי את מרגישה חוסר אונים וכמו יושבת ללא מעש ולא יכולה "להציל" או להגיש עזרה. הרבה שאלות רצות בראש, יחד עם עצב ומועקה כבדה.
אני מתנדבת בעמותת סה"ר (סיוע והקשבה ברשת), אשר יכולה לספק לך מענה אישי. תרגישי בנוח לפנות אלינו לצ'אט של העמותה. נהיה שם לשמוע את כל שתרצי להעלות, ואולי נוכל לחשוב יחד על דרכים להקל על המצב הנוכחי.
מצ"ב קישור לצ'אט של העמותה ולמספר הוואטסאפ שלנו: 055-9571399
מוזמנת לפנות אלינו,
שלך מתנדבת סה"ר