5 תשובות
לא לפחות לא באייפון
זה רושם שעזבת
שואל השאלה:
אבל זה מקפיץ להם את הקבוצה הישנה או שזה פשוט רק אם הם נכנסים?
אנונימית
אם מדברים בא מלא אז מקפיץ