9 תשובות
אני בת, ואני פשוט חושבת שזה לא בריא אבל אני לא נגעלת.. זה בחירה שלהם לעשן
תשמעי זה רק ערסים ומושפלים ונגררים שמעשנים כי אין להם עוד מה לעשות. ואנשים מבוגרים זה כאלה שפעם היו ועכשיו הם מכורים. אין מה לעשות אבל יש כאלה שנהנים מזה ומתעצלים לעשות משהו בנידון ואחרים הולכים למרכז גמילה כמו גדולים מהחיים.
זה מגעייל במיוחד שזה בגילאים האלה
אחת שיודעת (;
זה לא בריא לעשן! וכל בן הוא שונה יש בנים ששונאים שבנות מעשנות וזה מגעיל אותם ויש כאלה שלא אכפת להם כי גם הם בעצמם כאלה... וזה מגעיל!
אנונימי
אני ממש נגעלת מגברים שמעשנים אז קל וחומר מבנות, זה דוחה זה ממש גברי ולא עדין. איכס
אני מסכימה גם עם נונונו
אנונימי
אותי זה דוחה מאוד.
אם אני פוגשת גבר שמוצא חן בעיניי, ואני מגלה שהוא מעשן, ממש יורד לי ממנו.
ולדעתי בנות שמעשנות זה ערסי
אני אישית מתלהבת מבנים שמעשנים.. אבל לגבי בנות זה לדעתי מוריד מהכבוד ומהערך שלהן, וזה זנותי.
כל אחד והדרך שלו אני ליבראלי בזה אבל קבלי את דעתי האישית בלבד..

1. העישון הוא רע זה לא משנה מי מעשן אז קודם כל ההנחה שלי אומרת כי כל דבר מזיק הוא מגעיל ודוחה כי הוא מייצג את ההיפך מן הטוב ואם הרופאים מבקרים את העישון וחברות הסיגריות מחוייבות על פי חוק לסמן כל מיני רשימות של מחלות וסיכונים לחיים ולבריאות של המעשן וסביבתו אז זה אומר הכל! הם יודעים יותר טוב מאיתנו מה הם אומרים המדע עומד לרשותם והמדע תמיד מגלה דברים מדהימים.

2. ככלל, בחורה אמורה לייצג סולידיות ומתיקות בחורה שמעשנת משדרת לפי דעתי הפרטית עצבים, מתח, חוסר ביטחון, היסחפות, חוסר ערך עצמי, שאיפות שלא מתממשות, פחד מן העתיד, והכי חשוב הקרנת תדמית של ריח רע חוסר אסטטיות והתחשבות באחרים שזה כן מפריע להם ומציק להם, וגם ניהול כלכלי כושל (למה שהכסף לא ילך לביגוד אופנתי? למה לא?) ובכלל כל ההתעסקות עם אש ועשן לא מזכיר מערכונים של מערב הפרוע ומעשן של קואובויים דרום אמריקאיים עם אקדחים חרוטים שמעלים עשן וסיגריות בפה שלהם שמגלה לנו שיניים צהובות ודוחות.

זוהי התרשמותי כצופה מן הצד ומביע את דעתי האישית בלבד!

תכלס' במבחן התוצאה כל אחד אדון לעצמו וכל אחד יבחר בדרך שלו גם את זה צריך לכבד. לי היה פעם חבר כל כך מדוכא ששום דבר לא עזר לו רק הסיגריה הייתה מקום המפלט שלו אז גם כלפיו גיליתי סיפטיה ואמפטיה. כי לכל כלל יש יוצא מן הכלל ובכלל יש גם טיפונת של היגיון שמנצנצת ומופיעה פתאום פה ושם בכל דבר כזה או אחר.

ט. ל. ח.