3 תשובות
אוי זה סיוט גם לי היה את זה
את יכולה לבטל את זה באייקלוד בהגדרות ובשיתוף את מבטלת אנשי קשר
לפי מה שאני יודע זה מסונכרן אז בהחלט כן...
תכנס להגדרות ותמחק או תשנה את החשבון
ואז זה לא יהיה מסונכרן בהצלחה