2 תשובות
כן, בבירה יש סוכר.
עצם תהליך התסיסה של אלכוהול ובמיוחד של בירה - מבוסס על פחמימות פשוטות, מה שנקרא סוכרים, השמרים שהם האחראיים על התסיסה - אוכלים חלק מהסוכרים ופולטים בתגובה פחמן דו חמצני ואלכוהול.
בתהליך הבישול והתיבול - הוספת הטעמים לבירה, כל מבשלה וההרגלים שלה.
חשוב לזכור שאלכוהול מתפקד בגופנו ממש כמו יחידת שומן, לסוכרתיים זה עלול להוות בעיה מאחר והוא מעלה את רמות הסוכר בדם.
ובכלל - אלכוהול בכמויות קטנות מעלה רמות סוכר, בכמויות גדולות מוריד.
עצם תהליך התסיסה של אלכוהול ובמיוחד של בירה - מבוסס על פחמימות פשוטות, מה שנקרא סוכרים, השמרים שהם האחראיים על התסיסה - אוכלים חלק מהסוכרים ופולטים בתגובה פחמן דו חמצני ואלכוהול.
בתהליך הבישול והתיבול - הוספת הטעמים לבירה, כל מבשלה וההרגלים שלה.
חשוב לזכור שאלכוהול מתפקד בגופנו ממש כמו יחידת שומן, לסוכרתיים זה עלול להוות בעיה מאחר והוא מעלה את רמות הסוכר בדם.
ובכלל - אלכוהול בכמויות קטנות מעלה רמות סוכר, בכמויות גדולות מוריד.
הי
מרכיביה העיקריים של הבירה הם: מים, לתת (משעורה), כשותנית ושמרים. כמו כן, משתמשים לפעמים (בעיקר בבלגיה), גם באמצעי תיבול שונים בבישול בירה, כדי להעניק לה טעם מיוחד. מלבד שעורה, משתמשים במקומות שונים בעולם, בזרעים נוספים, כמקור של סוכרים ללתת, (חיטה, תירס ואורז).
☺☺
מרכיביה העיקריים של הבירה הם: מים, לתת (משעורה), כשותנית ושמרים. כמו כן, משתמשים לפעמים (בעיקר בבלגיה), גם באמצעי תיבול שונים בבישול בירה, כדי להעניק לה טעם מיוחד. מלבד שעורה, משתמשים במקומות שונים בעולם, בזרעים נוספים, כמקור של סוכרים ללתת, (חיטה, תירס ואורז).
☺☺
באותו הנושא: