13 תשובות
אני לא דתייה אבל מאמינה. אני מכבדת את מי שמכבד אותי, יש לי חברות שמאמינות וגם כאלה שלא. יש כאלה שלפעמים עונים לא מכבד וזה כן גורם לי לכעוס עליהם- ואני גם עונה להם לא בכבוד אם הם לא מכבדים אותי. אבל אי אפשר להכליל את כולם כי זה לא הוגן בשביל אף אחד. כל אדם לעצמו:)
שואל השאלה:
תאמינו לי שאם תמצאו במקומות נכונים תמצאו לא מעט כמוני. כל החברים שלי כאלה.
לתומאס, רובם אתאיסטים. יותר שוכנעו שאין אלוהים. עזוב את זה שמדובר בהגדרות שונות וזה תלוי, אדם אחר יגיד לך שגם אגנוסטי נכלל באתאיזם.
שואל השאלה:
הלוחשת לכלבים, לגמרי
לא, אני לא כועסת.
כשיש שיח לא מכבד זה מפריע לי מאוד, וחוץ מזה, לפעמים זה יכול להעציב אותי קצת לראות את כל זה.
אם משברים באמונה, או אתאיזם, זה כואב.
תודה על העידוד!!
לא דתי, אבל כן מאמין ולאחרונה התחזקתי.
לשאלתך, לא, כי אני יודע גם שלא כדאי להסיק מסקנות מהאתר הזה. יש המון ספאמים בלי קשר.
מההיכרות שלי עם אתאיסטים (כולל אותך כמובן) רובם דווקא נחמדים. אולי יש כמה הנחות יסוד שונות שיכול לגרור לויכוחים מעצבנים לפעמים, אבל סך הכול - אחלה אנשים.
חולה עליך אחי❤ (סתם אומר, חוץ ממך לא חושב שהחברים שלך שהם "אתאיסטים" באמת כאלה. יותר אגנוסטיים מאשר אתאיסטים.)
אני מעריך אנשים כמוך, לא אכפת לי אם אתה אתאיסט, כל עוד אתה מכבד את האמונה שלי אין לי שום דבר רע נגדך ולהפך.
תודה שיש אנשים כמוך אח
אני לא מאבדת אהבה לאף אחד חוץ ממי ששואל שאלות כאלה ומי שעומה תשובות מגעילות
אין לי סיבה לשנוא אחרים
אני מכבדת את כולם, לא משנה מי אתה ומה אתה.
אלא אם כן זה ערבים מחבלים כי אם כן תביא ת'm16 אני רוצה לפנצ'ר אותו!
תביא!!!!

וכן, אני לא מתה על אטאיסטים.
יש כאלו נחמדים שלא אכפת להם אם אתה מאמין או לא ויש כאלו שרק רוצים להוכיח שאלוקים לא קיים ולגרום לך לצאת בשאלה.
אז חדמ"ש, כן.

איידה אמונה עיוורת❤❤❤❤❤❤❤
וואלה אני חרדית ואתה מלך
אנונימי
יותר גורם לי לאבד סבלנות נגד רוב האנשים באתר
לא דתיה, מסורתית ומאמינה.
השאלות נגד החרדים והדתיים מעצבנות אותי כי הן פשוט רק מחפשות את הרע בכל דבר, לנסות לייצר שנאה ופילוג.
להכליל מגזר שלם על סמך כמה אנשים שאולי פגשתם ולהדביק לו תוויות שגויות זה חבל בשבילם, פוסלים אנשים על כלום.
גם אם זה היה הפוך ודתיים היו שואלים נגד האתאיסטים (וזה גם קורה לפעמים), זה לא היה סבבה.
שונאת הכללות ואת כל הפילוג הזה, ובדיוק בגלל זה אני לא מכלילה את כל האתאיסטים בזה.
אין לי בעיה איתם, הקשרים שלי עם אנשים לא קשורים למה הם מאמינים.
חוץ מזה, האתר הזה מכיל כל כך מעט אנשים ביחס לכמות אנשים שיש פה במדינה, שעוד יותר מעטים מהם הם אלה שמפלגים, אין סיבה שאכליל את כל השאר בגללם.
רק רחמים עליהם שהם לא מכירים את היהדות כמו שהיא
לא. יש אנשים מוזרים, זה לא מעיד כלום על הכלל.