2 תשובות
בהגדרות יש אפשרות שהחשבון יהיה פרטי או ציבורי.
להכנס להגדרות, ולהגדרות של החשבון, ואז יש אופציה להדליק או לכבות את זה.
להכנס להגדרות, ולהגדרות של החשבון, ואז יש אופציה להדליק או לכבות את זה.
בפרופיל שלך, לחץ על שלוש הנקודות > הגדרות פרטיות > חשבון פרטי > בטל.
באותו הנושא: