3 תשובות
יש לך אפשרות בהגדרות למחוק את המשתמש אם אני לא טועה.
נכנסים להגדרות ואז יש בצד שלוש נקודות לאורך לוחצים עלייהם ושם רשום התנתק
בהצלחה!
שואל השאלה:
אוקי מצאתי את הדרך אבל תודה בכל זאת
אנונימית