4 תשובות
אם יהיה לך את הסיסמה והאימייל את יכולה לבקש מהמערכת להחזיר לך והם יחזירו.
לא ממליצה לקחת סיכון
למה למחוק את המשתמש ולא פשוט למחוק את האפליקציה ולא להתחבר לפה?
לשאלה : לא
אם את מוחקת את המשתמש שלך?
לא