7 תשובות
החלקה סקין קאר בגדים חדשים
שיניתי סטייל וגישה כלפי אנשים
אנונימית
התחלתי לשמוע ייט
התחלתי לטפל בפנים שלי
תסרוקות יותר "נקיות"
לק ג'ל
ושיניתי סטייל
אה והרזיתי ברוך השם
החלקה
להתאפר
לעשות ציפורניים
להתלבש כמו שאת אוהבת
ופשוט לאהוב את עצמך
זה מה שאת משדרת החוצה
אני יכולה להראות לך תמונות שלי מלפני שנתיים סהכ ועכשיו ותראי איזה הבדל
החלקה
ציפורניים
בגדים אחרים
התחלתי להתאפר הרבה יותר
שבוע טוב:) דבר ראשון, צריך להבין דבר מרכזי וחשוב - גלואו אפ זה קודם כל מבפנים, אחכ מבחוץ. כלומר כדי שיראו על פני חוץ שאת עברת גלואו אפ, את צריכה לעבוד על הבפנים - כשאני אומרת בפנים אני מדברת על כמובן ביטחון עצמי ובאופן כללי תכונות אופי שניתנות לשיפור. תשתפרי בתור בן אדם, תהיי אדם שליו יותר, תפתחי ביטחון בכל מיני דרכים, ביטחון זה המפתח לגלואו אפ, כשאת בטוחה בעצמך אוטומטית לא תהיי כפופה, לא תראי כלומניקית, לכי בגב זקוף (אומרת גם לעצמי), תחייכי למי שבא, תאירי פנים, תהיי טובת לב, זה כבר יהפוך אותך ליפה יותר. עם זאת תלחמי על מה שמגיע לך, תעשי את מה שאת אוהבת, תלכי אחר הצדק שלך, תהיי אישה בטוחה בעצמה בזכות מי שהיא, תאמיני לי שאין דבר יותר יפה מזה, ברגע שתראי כמה את שווה וכמה ערך קיים בך את אוטומטית תהיי יפה יותר.
אצלי אני יודעת שהדבר שהכי גרם לי לעבור גלואו אפ הוא באופן אירוני הכאב שהייתי שרויה בו, הייתי בתקופה לא פשוטה והיא קידמה אותי, הבנתי שאני צריכה לקחת את עצמי בידיים.
גם כרגע אני נןרא מנסה לעבוד על עצמי, לפני שאני עובדת על הנראות שלי אני עובדת על הפנימיות שלי, מוודאת שאני מתנהגת כמו שצריך, שאני לא פוגעת באף אחד ובכל זאת הולכת עם האמת שלי, זה הכי חשוב בעולם.
אני כרגע מתאמנת, משנה הרגלי אכילה - נגיד מפסיקה לנשנש בלילה, אני ממליצה לך להפסיק עם שתיה מתוקה/מוגזת, אני אפילו לא זוכרת את הפעם האחרונה ששתיתי קולה או משהו כזה. תעשי רשימה עם דברים לא בריאים שאת צורכת באופן קבוע ומומלץ להפסיק איתם - כמו חמצוצים, עוגיות כלשהן.
אל תפסיקי עם הכל בבת אחת, כל שבועיים תמעיטי בעוד משהו, מבטיחה לך זה הכי טוב כשזה בהדרגתיות, את מרגילה את עצמך בקצב שלך וזה הכי בריא ונכון - ככה את שומרת על זה לטווח הארוך.
אני התחלתי להשתזף, באופן כללי הגנים שלי גורמים לי תוך עשר דק להיות שזופה יותר מלא יודעת מה, פשוט אף פעם לא ניצלתי את זה, לאחרונה אמרתי למה לא בעצם, אני לא שורפת את עצמי שעות כדי להיות כהה יותר, סהכ 20 דק וככה מנעתי מעצמי סרטן העור וגם מנעתי מעצמי להיראות כמו עגבנייה, ובין היתר יותר מתאים לי עור שזוף, זה אחלה טיפ לגלואו אפ, אבל בנינו? לכי לים כדי לשחק עם החברות שלך "בנות ים" או משהו, לא בשביל להשתזף, כי זה פתטי.
אז חוץ מלעבוד על האופי, להתאמן ולהשתזף ולשנות הרגלי אכילה גרועים, את יכולה להתחיל לעבוד, בעקיפין תרוויחי כסף וגם תהיה לך אחלה של שגרה, כמובן לכי למקום שמתייחס אלייך בכבוד ושיש אחלה תנאים.
תורידי שיערות במקומות שלא חשבת להוריד בהם, מילה שלי זה מייפה ברמות. תאריכי ציפורניים, תסדרי את הגבות שלך יפה, את לא מאמינה כמה שסידור גבות הוא הכרחי. תשימי וזלין בשפתיים כי מי כמוני יודעת כמה החרא של העונות מעבר דופק את השפתיים. אל תגעי בפנים, תשימי משחות שמתאימות לעור שלך ובמידה ואת סובלת מאקנה או משהו בסגנון לכי לרופא עור, זה הטיפ הכי טוב. לא קוסמטיקאית ולא חארטות, רופא. הוא יודע הכי טוב.
תלכי לשיננית, תחשבי מחוץ לקופסה על דברים שאפשר לשפר בעצמך.
תעשי תספורת, אפילו תגזרי ותשקמי שיער.
תחליפי סגנון לבוש, חיים פעם אחת, מה יש לך להפסיד?
בקיצור, נתתי לך פה אחלה טיפים ממש אפקטיביים אז קחי לתשומת ליבך, וגם אני
3>