8 תשובות
כרגע אין שום עסקה על השולחן אז זה לא רלוונטי חמאס בולם את העסקה.
שואל השאלה:
כן אבל אם תהיה לא אמרתי עכשיו
אנונימית
כן אבל זה לא יקרה.
לא מסכימים לעסקה בכל מחיר
אפילו לא מחבל 1 על חטוף 1
צריך לעשות הכל בשביל להחזיר את החטופים
שואל השאלה:
מה זה יתן אם ישחררו חטופים על מחבלים שעשו דברים ב7.10 הם יבואו ויעשו שוב אותו דבר ואולי יותר גרוע אז למה להגיד סתם דברים
אנונימית
אני לא חושבת שצריך לתת להם מחבלים בשביל להחזיר את החטופים
אני מבינה שזה קשה למשפחות אבל בכל זאת
הרוב כבר גופות עם כמה שקשה להגיד והצבא גם ככה מנסה להחזיר עוד חטופים
אם ניתן להם מחבלים אם רק יהרגו עוד מאיתנו או יחטפו עוד ואנחנו נקבל גופות או אולי כמה חיים אבל תמורת זה שאחרים ימותו אז זה לא שווה את זה אבל כן צריך למצוא דרך להחזיר אותם
אנונימית
^^ וגם ^ נכון מאוד, אתם צודקים.
אבל מדינה נורמלית הייתה עושה עסקה, מחזירה להם את המחבלים, היינו מקבלים את החטופים. ואז ממשיכה את המלחמה והפעם באמת עושה משהו לחמאס ולא סתם נמצאת בעזה בלי לעשות כלום, ואז מסיימת סוף סוף את העבודה, מחסלת את כל חמאס כולל כל המחבלים ששיחררנו. ככה לא היה קורה יותר שביעי באוקטובר.
אבל לצער כולנו ביבי ראש הממשלה ולכן או שנמשיך להעמיד פנים שאנחנו נלחמים בהם עד הבחירות ואז מסיימים את המלחמה בלי הישגים, או שנעשה עסקה שבה נחזיר להם את כל המחבלים ונפסיק את הלחימה לאחריה ונחזור לימים שלפני השביעי באוקטובר. ביבי לא מסוגל לבצע את העבודה, בגלל זה למרות שבפעם הראשונה שבה הוא התמודד לראשות הממשלה הוא אמר שהוא ימוטט את החמאס, אי שם לפני יותר מעשור, הוא לא עשה את זה וכל פעם כשהיה מבצע הוא נכנע להם ועשה איתם הפסקת אש במקום להתחיל לחימה מאסיבית עד החיסול שלהם. ביבי לא מסוגל למוטט את החמאס כפי שהבטיח ולכן הוא כל פעם מסיים את המבצעים בכניעה מהצד שלנו ללא תנאים.