5 תשובות
בהגדרות למעלה ומפעיל את זה
או בפרופיל ברגיל למעלה יש צורה של סימני רגליים כזה ושם מפעילים את זה
יש מצב שזה יראה לך רק עוד 30 ימים
כי זה אומר שזה מראה מי צפה ב30 ימים האחרונים
שואל השאלה:
בתכל בתמונה מה זה כותר כשאני לוחצת על הרגלים
אף אחד לא נכנס לך
כאילו כל אחד יכול לבטל את זה שיראו שהוא נכנס לפרופילים של אחרים נגיד אם אני נכנס זה לא יראה לך

אם יכנס מישהו שזה פעיל אצלו זה יודיע לך פשוט אף אחד לא נכנס
מה שהוא אמר^