21 תשובות
לייבש אותן לאט לאט עד שהקשר מתנתק
באמת שאני נגעל מהתשובות פה, מה זה לחסום מה זה לסנן?? זה אגואיסטי ולא אחראי בעיקר כלפיי חברות ובכללי.

לשאלתך, בגלל שזה חברות שלך ואת מעוניינת לנתק קשר כי את לא מעוניינת או רוצה להמשיך לתקשר איתן, תדברי איתן פנים מול פנים, תסבירי את הסיטואציה ומה את מרגישה כלפיהן, לחסום סתם ככה או לסנן סתם ככה במקום לדבר כמו בן אדם זה לא בוגר ולא אחראי בשום צורה, ככה לא מסיימים או מנתקים את הקשר.

במקרה ואת מפחדת לנתק איתן קשר פנים מול פנים את יכולה לרשום להן בוואטסאפ את מה שאת מרגישה שאת רוצה לעשות, אבל בסופו של דבר תגיעי למסקנה שאתן תדברו על זה פנים מול פנים שזה יותר טוב ובריא לעשות.
היי אני ממש אשמח לדבר איתך בפרטי
חייבת לתת לך עצות בתור אחת שניתקה קשר וזה הדבר שאני גאה בו
תתרחקי לאט לאט תתקרבי לאנשים חדשים שעושים לך טוב תהי איתן ממש אם אין ברירה וזה והן כבר יבינו את הרמז
בהצלחה :)
לא להתחיל שיחות לא בוואטסאפ ולא במציאות
לסנן את ההודעות ולענות אחרי כמה שעות
אם יציעו לך להיפגש תסרבי
שואל השאלה:
אבל אני איתן בבית ספר..
אנונימית
לחסום אותם
עזבי אותך מניתוקים
יש ילדים שמתים לחבר או חברה
ואת מתנתקת.. תתעלמי מכל התחושות של אופציה ב כי זה רק מכשילה אותך.
תהיי מנותקת ואז תביני כמה זה לא נכון ללכת לזה.
תבואי בהכי אמיתי שלך ותסבירי להם פחות או יותר שהקשר לא מתאים לך וזהו ,אם את לא רוצה קשר -לא יהיה קשר
וזהו את מחליטה עם מי להיות בקשר ועם מי לא זה בחירה שלך ומי שלא טוב לו שיקפוץ
פשוט לא להתחיל שיחות יותר לא להיפגש יותר
עשיתי את זה לפני שנה וחצי וזה הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי. פשוט הפסקתי לענות לשיחות והודעות, בבית ספר הייתי בכיתה ושנגמר היום ישר הלכתי הביתה ואחרי כמה זמן שלא דיברנו הורדתי עוקב ובסוף מחקתי אינסטגרם.
תשלחי לי הודעה אם את צריכה עזרה
פשוט להתרחק
את תתחרטי על זה זה הרבה יותר לא כיף להיות לבד להרבה זמן מתישהו את תמותי משעמום ואת תעשי הכל כדי למצוא לך חברות
לא לענות להודעות, אבל אל תעשי את זה הפסדתי חברות של 4 שנים תשקיעי יותר בחברות
בבקשה אל תעשי את זה. אבל אם את מרגישה שזה נכון פשוט תשלחי להן מה שאת חושבת בווצאפ. וביום למחרת פשוט תמשיכי את היום רגיל ואולי אם הם ישאלו שאלה בנוגע לבית ספר אז תעני וזהו:,)
אנונימית
להגיד שאתה לא מעוניין בקשר בלי לפגוע ובנעימות
שואל השאלה:
תודה רבה לכולם.
אני לא רוצה להיות חברה שלהן כי אני הבנתי שזה מחזיר אותי לתקופה שאני כול כך הייתי גאה בעצמי שיצאתי ממנה ואין לי שום דבר נגדן ואני לא רוצה לפגוע בהן פשוט לא רוצה להיות חברה שלהן יותר.
הייתי עושה עוד פרחים אם היה לי חחח
אנונימית
שואל השאלה:
הפרעות קשר אני נתתי לך תמצית מהסיפור..אתה לא יודע איך במשך שנים אני הייתי חברה שלה שהן פתאום היו בריב אני הייתי חברה שלה..ודברים אחרים שאני לא אמשיך להגיד שהיא לא תבין שזו אני..אל תשפוט, ואני ממש ממש לא בכיינית רק ביקשתי עצות לאיך לנתק קשר..והאמת שאני גם לא רוצה להכיר אנשים אחרים אני פשוט רוצה להיות לבד אני מרגישה שזה הדבר הכי נכון עבורי וגם ככה השנה עומדת להגמר.
אנונימית
מניסיון אישי, פשוט להפסיק לבוא למפגשים שלהם ואם מציעים לך לבוא תמצאי תירוצים שאת לא יכולה כל הזמן ותפסיקי להסתובב איתם ותעני להם יבש
אחרי כמה חודשים הם אפילו לא יגידו לך שלום במסדרון
אנונימית
לדבר איתן
אני לא סובל אנשים שעושים גוסטינג
ואני בטוח שלמי שעשתה את זה לחברה שלה יש סיבה
את כרגע נשמעת לי סתם מפונקת ושסתם תפגעי בהם
תתעלמי מהן
אנונימית