12 תשובות
שואל השאלה:
אני פשוט רוצה משהו כזה יותר כיפי אני מגיע הביתה ומרגיש לבד ואני רואה את הילדים הפופולרים בכיתה שלי חוגגים ונהנים ועכשיו אין לי בעיה לעשות את זה גם יש לי ביטחון אם צריך אני אעשה ואזרום אני לא אהיה אנטי אבל אני מרגיש לא קשור ושאני לא נהנה
אנונימי
שואל השאלה:
כן, אבל אם לא הם מי? אין לי ממש חברים אחרים
אנונימי
שואל השאלה:
אני לא מרגיש חלק מהם אני זורם והכל אבל הם כזה בחבורה שלהם והם לא רוצים ממש לצרף אותי, אני לא חלק מאף חבורה אז כן...
אנונימי
ממה שאתה מתאר, אתה אדם חברותי שאין לו בעיה חברתית
אבל כשאתה עם החברים אתה עדיין מרגיש לבד
אם הבנתי נכון, אז אולי זה בגלל שאתה מחפש אנשים אחרים עם קשר עמוק יותר
או לעשות משהו יותר משמעותי מאשר לצאת לחגיגות
אתה מרגיש ככה רק עם חברים או באופן כללי?
שואל השאלה:
^^לא ממש, כאילו יצא אבל רק בגלל חבר אחד קרוב, כל שאר הפעמים לא
אנונימי
שואל השאלה:
באופן כללי^^
אנונימי
זה יכול להיות נובע מחוסר ביטחון, אתה מרגיש שאותם חברים שאתה נמצא איתם זה אנשים שנותנים לך פחות תשומת לב כשאתה מנסה לתקשר איתם ואז ככה זה גורם לך לחשוב שכנראה משהו לא מסתדר פה.

החברים האלו הם מתקשרים איתך ומנסים להתעניין בך? או שזה סתם חברים שיכולים לדבר איתך רק כשזה נוח מנטלית להם ולא כשהם באמת רוצים זאת?
תקשיב, לפני הניסיון שלי, להיות בחבורה זה לרוב להיות לבד. עדיף שתמצא לך כמה חברים טובים שתרגיש בנוח לידם, כאילו in your own skin וגם, תנסה להתחבר לעצמך, תתמקד בעצמך פחות באחרים. בסופו של דבר אתה הגב של עצמך
שואל השאלה:
השני^^
אנונימי
אנונימי קיצר, אתה יותר טוב מהם תשלח אותם קיבינימט ותהיה אתה
^^אז זה בעייתי והגיוני שתרגיש בסוף שאתה לבד, אתה צריך למצוא חברים שידברו איתך כי הם רוצים את זה לא משנה מה עובר אצלם, בשביל זה יש חברות שלא משנה באיזה יום רע או טוב אותו בן אדם יהיה איתך כשהוא ליעדך ויתעניין לדעת מה שלומך ומה קורא עצלך, כאילו לא שזה כל רגע ככה בצורה מודבקת אבל אתה הבנת למה התכוונתי, שזה לא יהיה עוד בן אדם עם סתם שיחות וזהו ואז זה לא מתקדם לשום מקום.
היי יקר,
אתה מתאר מציאות בה יש לך חברים, אבל בכל זאת אתה מרגיש לבד, בודד. אתה רוצה להתחבר לחבורות שבכיתה, אבל הם לא ממש רוצים לצרף אותך אליהם, ואתה מרגיש שאינך חלק מאף חבורה.
מהדברים הקצרים ששיתפת עולה שאתה אדם מאוד חברותי, ואולי מעדיף מספר חברים קרובים על פני חבורות של חברים, שלא עם כולם אתה באותו ראש. לא כולכם משדרים באותה שפה ואז אתה אולי מרגיש זר ולא שייך.
בתמונה ששיתפת אתה יושב עם הפנים לעבר הכביש, שהוא ריק מכלי רכב, בנוי בצורה לולאה, אבל זה איננו כביש ללא מוצא. כמו שהאפשרות לך למצוא חברים ולהרגיש שאינך בודד היא אפשרית וקיימת!
איש יקר,
אני מניח שיש לך תחביבים, אם זה ספורט, קולנוע, טלוויזיה, קריאה או כל דבר אחר. אולי כדאי לך למצוא חבר אחד או שניים שיש לכם תחביבים דומים, שתהיה לכם שפה משותפת, שתוכלו לצבור יחד חוויות משותפות, וככה לבנות חבורה משלכם, ואז לצרף גם אחרים.
כמעט לכל אחד יש תחומי עניין שונים, אבל תמיד יש כמה שמתעניינים בדברים דומים - רק צריך למצוא אותם ולהתחבר אליהם. אחרי שתהיו חבורה מגובשת יתכן ואלה שלא ממש רוצים לצרף אותך לחבורה שלהם יבקשו להצטרף לחבורה שלך.....
כמתנדב בעמותת סה"ר, סיוע והקשבה ברשת. אני מזמין אותך, לשיחת צ'אט או וואטסאפ אנונימית, עם אחד המתנדבים שלנו, בלי שיפוטיות, לשיחה, הקשבה, פריקה וייעוץ, להתלבט ביחד ולמצוא דרכים לפתור את המצב שאתה נמצא בו.
נהיה שם איתך ובשבילך, נקשיב, ננסה לסייע - מוזמן לצ'אט שלנו בקישור המצורף בתחתית ההודעה או לפנות בוואטסאפ למספר 055-9571399.
שולח לך חיבוק והרבה כוחות מרחוק,
מתנדב סה"ר