9 תשובות
פסטה רוזה ארוכה
מממ קשה קשה
אוקיי צדפים
ואם יש פנה אז פנה
אוקיי צדפים
ואם יש פנה אז פנה
לדעתי רוזה מתאים יותר לפסטה קצרה/צדפים
ארוכה
צדפים
צדפים חד משמעית
ספגטי פחות מתאים לרוזה
לרוזה הייתי הולכת על צדפות או ביסלי גריל
לרוזה הייתי הולכת על צדפות או ביסלי גריל
רוזה צריך צורת פסטה עם נוכחות מצד אחד שהטעם של הרוזה לא ישתלט
מצד שני לא הרבה שטח פנים שלא יתפס יותר מידי רוטב- כשיש יותר מדי רוטב הוא מציף אותך ואתה לא מצליח לחוות את הגוונים בטעם כמו שצריך
וצריך חתיכות שנוח לתפוס אחת אחת
לא כמו ספגטי שזה הרבה חוטים בבת אחת
ספגטי עובד טוב עם בולונז
מצד שני לא הרבה שטח פנים שלא יתפס יותר מידי רוטב- כשיש יותר מדי רוטב הוא מציף אותך ואתה לא מצליח לחוות את הגוונים בטעם כמו שצריך
וצריך חתיכות שנוח לתפוס אחת אחת
לא כמו ספגטי שזה הרבה חוטים בבת אחת
ספגטי עובד טוב עם בולונז
צדפיםם
באותו הנושא: