7 תשובות
שמעי זה הבעיה של האנשים שעושים אצלה במחיר כזה
שואל השאלה:
תקראי מה כתבתי בתיאור
אמרתי שכל עוד יש לה לקוחות שיהיה לה בכיף אבל היא צריכה להוריד את האף שלה כי בסוף כולן יזמינו ציפורניים בכמה שקלים משיין ושם הסיפור ייגמר.
אנונימית
בחו"ל לוקחים יותר
ולאט לאט יתחילו להעלות פה מחירים בארץ
^^קראתי,ואני בחיים לא הייתי לוקחת על בנייה מחיר כזה,אבל כל עוד יש לה לקוחות שמוכנות לשלם במחיר כזה זה בעיה שלהן
מסכימה עם זה ששה סכום מוגזם אבל בתכלס ציפורניים זה מותרות אז אולי ללקוחות שלה אין בעיה לשלם את זה
שואל השאלה:
קוקטייל - בחו"ל יש גם הרבה יותר בנות שעושות לעצמן, ובארץ זה גם יהיה ככה אם הן לא יורידו את האף שלהן.
אנונימית
שואל השאלה:
ילדה סוכר;) - זה ברור, גם ציינתי את זה בעצמי, אבל אני יותר מדברת על הצד של המניקורסיטית ולא של הלקוחה. היא חיה בללהלנד שהיא תוכל להמשיך להעלות מחירים ולעשות הון על כל לקוחה בודדת, כשהמציאות היא שיותר ויותר בנות מתחילות לקנות ציפורניים להדבקה או לק גל וציוד ולעשות לעצמן. הן מתנהגות כאילו מינימום צריך דוקטורט בשביל זה. אז לא, יש המון חומרים נגישים ביוטיוב שאפשר לצפות וללמוד את זה ולעשות לעצמך וזה יסתכם במחירים הרבה יותר נמוכים. ובנות כבר מתחילות לעשות את זה, והסטטיסטיקה תגדל. הדור שלנו בקושי יוכל לממן רכישת דירה, אז לעשות ציפורניים ב500 שקל?

ואקוסטיק - כל דבר בערך זה מותרות. ומן הסתם שאת לא חייבת לעשות, אבל הפואנטה שלי דווקא היא שיש אלטרנטיבות אחרות. את לא חייבת לשלם למישהי 500 שקל, יש כאלה שלוקחות הרבה פחות ויש גם אופציה של לעשות לעצמך.
אנונימית