23 תשובות
לא מדברים על זה
למבחני קבלה
תפני אלי בפרטי
יותר מזה אי אפדר לאמר
יודע הרבה...
לתשובה הראשונה אין מושג בכלל על מה הוא מדבר
לשאלה הראשונה אלומינטי לא נוצרה בימי הביניים.. ליטרלי כתוב על הפירמידה מתי היא נוצרה והראיות היחידות שיש מפעם זה מ1700 ומשהו
^^^ נו אז תסביר
אנונימית
ויקיפדיה בשבילך..

אין שום דבר שמוכיח שהיה את האילומינטי בימי הביניים
לא היה לי כוח לשלוח לך קישור..

בכל זאת איפה זה מראה שהיא נוצרה ימי הביניים? הרי ידוע לי ש1776 זה לא ימי ביניים..
אומר לי להיות יותר מדויק ושנייה אחרי זה אומר לי מוזר שלא הבנתי

אהבתי
לא הבאת שום הוכחה לטענה שלך.. אתה יכול לדבר ככה עד מחר וזה לא יעזור..
"בן^ כמה צפוי שפשוט תזלזל ולא תטרח להסביר כי אתה הכי חכם באתר
אגב זלזול מעיד על יהירות ולא על הבנה מעמיקה, לא משנה באיזה תחום."


-----

כמה צפוי שלא תפעיל את החשיבה שלך ותגיד שאני מזלזל וחושב שהוא יודע מה קורה בחיים אצלי, כשאני בפאקינג פלאפון ולא במחשב והקורס שאני נמצא בו עומד להתחיל ואין לי זמן לכתוב עכשיו נאומים כאן.

אגב, לקבוע עבורי משהו ולנסות להשתמש במשפטים כדי לצאת חכם כמו "אגב זלזול מעיד על יהירות ולא הבנה מעמיקה"

כן כן תמשיך לנסות עם משפטים "חכמים"

מה קשר יהירות? אלוקים יודע.

אבל אם כבר הזכרת את זה, למה אתה יהיר וכותב לי את זה מבלי לדעת למה לא פירטטי? אולי יש סיבה?

אה.. לא חשבת על זה נכון? באסה לך. מי היהיר עכשיו?

אבל ככה שתרגיש טוב אסכם בשבילך את כל מה שכתבת, הקונספירציה האמיתית, היא אלו שאומרים על דברים שהם לא חקרו אפילו, קונספירציה.
וכל מה שכתבת שם על ימי הביניים, זו הקונספירציה האמיתית כדי להסיח את דעתך ממה שקורה היום באמת בעולם

אבל עזוב, עדיף שתקרא מוויקיפדיה זה יגיד לך את האמת על כל דבר הריי לא?
תמשיך לדלקם משפטים כדי להישמע גאון כדי להוציא את מי שטוענים דברי אמת על האילומינטי כטיפשים, כיום על כל דבר שקצת יש דברי אמת זורקים את המילה קונספירציה לאוויר

ואני יכול להתערב שלא חקרת אפילו 10% אחוז על האילומינטי באמת ומי הם באמת.

ולא, אם אכתוב אילומינטי בגוגל זה לא יביא לי את האמת עליהם, זה יביא לי כתבות שמחרטטות וויקיפדיה, כי גוגל מסנן את הדברים האלה כי מן הסתם הוא חלק מהממסד הזה שגם על הדרך אם תגיד מילה בפלאפון זה יקלוט בפייסבוק ואז יהיה לך פרסומת, מגניב לא?
את האמת צריכים למצוא במקומות שלא מסננים כמו יוטיוב גוגל שהם מראים לך מה שהם רוצים בתוצאות חיפוש הראשונות.

ודוגרי בינינו? לא עשית רבע מזה.
^^ נו אבל אני באמת רוצה לדעת
אמרת שגוגל לא יתן דברים נכונים אז תספר בעצמך
אנונימית
הגבתי ספציפית לך, והביקורת שלך היא לא בונה, היא ביקורת ששופטת וקובעת עובדה.

זו לא קונספירציה, זו פשוט מציאות
אה כי אתה מצפה שיבואו לך בגלוי ויגידו לך, היי, אנחנו אילומינטי, אנחנו קיימים ושולטים בעולם.

לא חח זה לא עובד ככה, אני בפלאפון יקח לי זמן להביא תכנים וכל מה שצריך אני כולה בהפסקה של כמה דקות לזאת שמעליי


אין בעיה, אל תתייחס חחח

אף אחד לא קונה את הניסיון שלך לכתוב בצורה חכמה עם כל מיני משפטים כמו פיסולוף ללא שום ביסוס, עוד צוציק שהצטרף לסטיפס שהוא חושב שהוא יכול לעבוד על מישהו חחח
קונספירציה
אני חלק מאלומינטי. לא מספר יותר לא לשאול לא קיים. רק ש תדעו זה קיים וגם עוד שני קבוצות
לא יודעת פשוט להסביר בגדול מה זה אומר להאמין באילומינטי מי אלה ומה זה
אנונימית
אשמח להסביר על זה למי שצריך בע"ה. צריך פשוט לשים לב למה שנמצא סביבנו, לא קשור לפראנויד. מסכים שחלק שלאלה שמתעסקים עם זה מוציאים לנו שם רע, כגון כל מיני טענות הזוי על הארץ השטוחה וכו', כגון שכתב הרב אביעד נייר הי"ו בקונטורס "הארץ היא כדורי".
נו אז אף אחד מכם לא הולך להסביר?
אנונימית
מה אף אחד? אני מוכן להסביר. מה השאלות?
אז ככה: אני לא מאמין בהם, מאמין רק בה' יתברך ואין עוד לבדו. אני פשוט מודע לקיומם ובלי רשותו אף אחד לא יזיק לנו. אילומינטי - זאת כת שהוקמה ע"י כמה בונים חופשיים, אדם וייסהאופט ואחר כך אותה כת נהייתה מנהיגה של הבונים החופשיים. משמעות המילה "אילומינטי" בגרמנית היא "נאורים" ובשבילם "נאורות" זה אתאיזם וכפירה. הכת כוללת 13 משפחות הכי עשירות ומפורסמות, כגון רוטשילד, רוקפלר ועוד: אפשר לשים לב ל-13 כוכבים על הצד הימיני של שטר 1$ וגם נשר שמתחת לזה שגם זה סמל של הבונים החופשיים, ובצד השמאלי של אותו שטר ניתן לראות את הסמל שלהם: פירמידה עם העין מחתחת לאוותו סמל כתוב בלטינית "novus ordo seclorum" שזה בתרגום "סדר עולמי חדש" שזאת בדיוק התוכנית שלהם. הפירוש שלהם הסמל היא אליטה צופה על האזרח הקטן, מגדל בבל שמרדו בה' ועוד. הסמל קיים משנת 1776 - שנת הקמת אילומינטי. הסמל הזה קיים על הרבה דברים שלהם: למשל כל הגג משפט העליון בארץ, כיכר הבונים החופשיים באילת ועוד. נכון להיום המרכז שלהם נמצא בוותיקן ואפיפיור הוא המנהיג שלהם.
הבונים החופשיים כבר מזמן לא מסתירים את עצמם כי כבר חשפו אותם, אז לא יעזור להכחיש. אז מה שנשאר להם, זה רק לפרסם את עצמם בתור "ארגון חיובי" שעושה "צדקה וחסד", לפתות לתוך הכת שלהם אנשים שיש להם שם טוב שהם אנשים טובים וכו' כדי לגרום לא להאמין לחשיפות הרעות עליהם. זאת תרמית כמו של עשיו שהיה עושה את עצמו צדיק לפני יצחק אביו והיה שואל אותו איך מעשרין מלח. לעומת זה, אילומינטי - זאת כת יותר סודית שמנהיגה אותם.
^ לצערנו נפטר. מעניין אם בגלל שחשף אותם.
^אַרְתוּר
בתשובתך הראשונה כתבת "כיום זה סוג של מועדון גברים יוקרתי".
אני חושב שיתכן שבלבלת בין האילומינטי לבונים החופשיים, הבונים החופשיים קיימים גם היום אך עד כמה שאני יודע האילומינטי כבר לא.
אולי יש לך ידע עליהם שלי אין?
לפרטי
תודה למי שהסביר
אנונימית