19 תשובות
שואל השאלה:
כולן שם חושבות כמוה
כולן שם חושבות כמוה
אנונימית
בתור מישהי שלמדה בביהס מאוד דתי אל תעשי את זה אם לא בא לך לקבל התנכלויות ושנאה מהמורים .
מבינה אותך אבל תתאפקי
מבינה אותך אבל תתאפקי
ברור שאת צודקת. כל הכבוד לך! אבל לריב עם המורה לא יועיל. בפעם הבאה אל תביעי דעה ותתלונני אנונימית למשרד החינוך. אבל במצב הנוכחי ידעו שזו את וסתם תסבלי.
אתה צוחק???? חיילות הן צעירות ישראליות רגילות, רובן מאד ערכיות. מה קורה בבסיסים? כלום. בוא נשאל קודם מה קורה בישיבות של לייפר משי זהב ועוד רבים. בד"כ עם מורים. בישיבות באמת יש הרבה פריצות. תקרא מה סיפר הבן של טלי גוטליב בראיון השבוע. להכליל על כל החיילות זה מבחיל וזה גם שקר. הן יותר צנועות מאשר בהרבה מקומות. יש לנו טייסות, טנקיסטיות ועוד לוחמות רבות ומעולות. מה שהאישה הניבזית הזאת עושה צריך להביא אותה לפיטורים.
אה. והיא לא צריכה להבין שום צד שני. כשהצד השני משקר ומשמיץ אין מה להבין אותו. ההתנהגות של המורה כפויית טובה כלפיי החיילות ולא ערכית. אם ידעו על זה מחוץ לכתלי בית הספר היא תעוף בבעיטה ממערכת החינוך.
זה בכלל לא יוצא דופן. שוב, תקרא מה הבן של גוטליב אומר ושמעתי גם מאחרים. אפשר לכתוב פה עכשיו רשימת סוטים חרדים שהורשעו. מעבר לזה, למחנכת אין זכות לדבר ככה על חיילות ובמצב אידיאלי היה נכון שתפוטר ואפילו יפתח לה תיק על השמצה (כל חיילת יכולה לתבוע אותה דיבה). ואכן, המורה מרחיקה את הגאולה ברשע, ההזיות המיניות (כל צהל פריצות- זה בראש שלה. היא חושבת על מין בכל מקום כל הזמן.) וההשמצות שלה. מכניסה לבנות שינאה ושקרים לראש.
תקשורת מפרסמת כל דבר פלילי. ומה לעשות שאצל החרדים יש הרבה עבירות פליליות בענייני מין? שקודם תטפל במגזר שלה.
ואם מורה חילונית היתה אומרת שכל הרבנים אנסים?????
האמת לא רק שהייתי בצבא אלא שהייתי שם מספיק שנים. נתקלתי בשלושה סוטי מין רציניים שהטרידו חיילות בכל השירות. כולם עם כיפה!!!!!!
תעזוב. אין מה לנהל איתך דיון. אתה שטוף מח, פלגן וסובל מחשיבה סטריאוטיפית ודי חולנית על חילונים ומיניות. אתה ה"לחוד נפסיד". אתה והמורה הרשעית הזאת. מפלג ומסית נגד ציבור שלם שאתה לא מכיר.
וודאי שאם ציבור נכשל בחינוך שלו ויש בו כ"כ הרבה סוטי מין ותומכים בהם, יש לו בעיה ערכית חמורה מאד ושקודם יסתכל על עצמו!!!!!!
אה. ותלמד עברית "פרוצות" זה לא פריצות. ולקבל מהן שירותים זאת דווקא כן עבירה פלילית. נראה שבאמת אין לך מושג על מה אתה מדבר.
אין מה לקרוא שוב. היא אמרה פרוצות. בעברית קראה לחיילות עובדות בתעשיית המין. זה מופרע ובגדול זאת עילה לפיטורים וללא מעט תביעות.
תעשי את זה! כל הכבוד לך שעמדת מולה
צריך לפטר אותה
צריך לפטר אותה
אגב, אם יש תלמידים שמתלבטים, החכמה היא לא לומר דבר בקול, אלא לתעד ולשלוח למשרד החינוך ולתקשורת. המורה כבר תמצא את מקומה מחוץ למערכת החינוך. מדובר בהתנהגות בזויה ממש ועוד בשעה שחיילות נלחמות בחזית. ממש חוסר ערכים ורמה אישית מזעזעת.
אין לך מול מי אם תעשי משהו יצאו עלייך סתם חבל חכי לסיים יב ותעשי את זה כרגע לא כדאי
אנונימית
מלכה אני עומדת מאחוריך תעשי את זה
"מוריד מהערך השיכלי"???? רמת ההתנסחות שלך נמוכה ביותר ומשעשע שאתה נותן ציונים לאחרים. לגבי טענותייך, המילים של המורה ברורות. היא טענה שחיילות שוות לעובדות בתעשיית המין.היית מוכן שיקראו כך לאמא שלך, לאחותך או לבת דודתך? למה זה מקובל עלייך? ואיזו רמה ערכית ואישית ירודה אתה מוכן לקבל מצד מורה ומחנכת????
הבנתי מצוין. היא קראה לחיילות פרוצות. קרי, עובדות בתעשיית המין. אל תמציא שקרים ועיוותים. זה בדיוק מה שהיא אמרה וזה :
1. לכאורה, פלילי
2. לא ציוני
3. ברמה נמוכה ביותר וסגנון שמבזה גם את התלמידות
4. כפויי טובה כלפיי נשים אמיצות שמגנות עליה.
1. לכאורה, פלילי
2. לא ציוני
3. ברמה נמוכה ביותר וסגנון שמבזה גם את התלמידות
4. כפויי טובה כלפיי נשים אמיצות שמגנות עליה.
באותו הנושא: