12 תשובות
אולי אתה חסר רגישות
אולי אתה חווה ניתוק, זו תגובה הגיונית לאירוע טראומטי קולקטיבית
שמע אין לי מה לומר לך לך לאבחון או משהו, זה צריך להפריע לך כי מי שנפגע פה זה העם שלך , האנשים שלך, ובאותה מידה אחד מהחטופים או ההרוגים היו יכולים להיות קרובי משפחה שלך.
אנונימי
שואל השאלה:
^^

הובחנתי עם דיכאון, חרדה, adhd, ולקויות למידה אם זה עוזר.
אנונימי
אז כן אני לא רופא אבל אני מניח שזה מסביר את העניין
אנונימי
כנראה אתה פחות אכפתי ורגיש. זה לא אומר שאתה בן אדם רע פשוט אין מה לעשות לא כולם אנשים מושלמים ויש כאלה יותר ויש כאלה פחות רגישים וגם בלי קשר ילדים בדרך כלל פחות מתעניינים בדברים האלה
זה בגלל שאתה בדיכאון מי שבדיכאון בדרך כלל אכפת לו רק מעצמו
שואל השאלה:
^

זהו שלא אכפת לי מעצמי בדר"כ
אנונימי
אז לא יודעת למה אתה ככה^
רגישות וסימפטיה הם תכונות חשובות, אני ממליץ לחזק אותם אם אתה חושב שאתה לא כל כך מרגישים אותם.
אנונימי
אני בוכה כל יום על החטופים ומעורר את שומעי לקחי (תלמידים) להתפלל יותר חזק ולחשום איך זה להיות 128 יום התוך מחילות בלי אוכל כמעט בסכנת מוות שאתה לא יודע מה יוליד יום.



אני בן תורה שעוזר לכולם. מוזמנים לפנות ולהיעזר.
היי יקר,
מאחר והמלחמה והחטופים ממלאים את רוב החדשות בחודשים האחרונים, ייתכן ואתה מרגיש מן גודש שכזה שגורם לרצון להתנתק קצת, 'לברוח' מכל הרוע והדכדוך הזה.
לא כל האנשים מסוגלים להכיל נפשית את המצב הזה המלווה בבשורות רעות כמעט על בסיס יומי ומתח מתמשך שלא רואים את הסוף שלו.
אנשים שמצבם הנפשי לא היה יציב טרום השביעי באוקטובר חווים כנראה מורכבות גדולה עוד יותר במצב המוטרף של החודשים האחרונים.
'הבריחה' שלך אולי היא תוצאה של הנ'ל וכמו שכתבת זה לא כי אתה בן ארם רע.
מחזק אותך ויותר ממזמין אותך לצ'אט עם המתנדבים שלנו.