3 תשובות
לא אבל זה פשוט יוציא אותך ואת תצטרכי להכנס שוב ובשלב מסויים האינסטגרם יחשוב ש2 משתמשים רבים על החשבון והוא יכריח אותך להוכיח שאת בעלת החשבון ולא כביכול האפליקציה קיצר פשוט תעשי את זה קצת פעמים כדי שלא יחסם לך
יש אפליקציה כזאת??
שואל השאלה:
אמלה