9 תשובות
חלק מהשוגים (תסתכל במרכיבים) מכילים חומר העשוי מעצמות דגים..
כן, זה חומר שנקרא ג'לטין את יכולה לקרוא עליו..
יש אותו בעוד כמה דברים חוץ ממרשמלו
שואל השאלה:
מתוך ויקידפדיה: ניתן לייצר מרשמלו המתאים לצמחוניים על ידי שימוש במתכון המסורתי שאינו מכיל ג'לטין או שימוש בתחליפי ג'לטין שאינם מן החי. עבור שומרי כשרות המחמירים שלא לאכול ג'לטין העשוי מחלקי בעלי חיים שאינם כשרים, ניתן לייצר מרשמלו מג'לטין המופק מעצמות דגים כשרים.
אנונימית
כן, מרשמלו עשוי מג'לטין וג'לטין זה מעצמות של דגים, ובחו"ל מעצמות של חזיר.
שואל השאלה:
אני מרגישה שעומד לי קיא בגרון עכשיו.
אנונימית
כן וגם מעורות של בעלי חיים, כנ''ל על הממתקי גומי
קחי תקראי
אם תדעי איך הבשר שאת אוכלת
היה פעם
תרצי להקיא גם
אבל לא נורא!
יהיה טוב!
טוב יהיה