תשובה אחת
שלום,
מעט שמן זית בערך כף.
1 בצל יבש חתוך לקוביות
5-6 עגבניות בשלות אדומות מקולפות וחתוכות לקוביות
1-3 שיניי שום טריות כתושות
1 רסק עגבניות קטן
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ( כפית), פפריקה חריפה (1/2 כפית)
מעט סוכר בערך כף שטוחה.
כמה עלי בזיליקום טריים (אפשר בלי).
שמנת מתוקה לבישול.

הכנה: מטגנים את הבצל עד שקיפותו, מוסיפים עגבניות, נותנים להם להוציא את המיצים, מחכים לריכוך, מוסיפים שום, רסק, עלי בזיליקום (לקרוע ביד), תבלינים כולל הסוכר, מערבבים היטב, ממתינים כ-2 דקות ומוסיפים את השמנת לבישול.
מערבבים היטב טועמים, מוסיפים במידת הצורך, מלח, פלפל, מבשלים כ-3-4 דקות על אש נמוכה ובתאבון.

במידה והרוטב סמיך מידי ניתן להוסיף כ-1/2 כוס מים.

בהצלחה.
אולי תאהב גם את: