8 תשובות
כן
אני אוהב, זה לא כזה מיוחד אבל שילוב נחמד ולפעמים ממש קולע וסוגר פינה
לא. זה מלא שמן ועושה צרבת
אנונימי
שואל השאלה:
זה משביע? מה הטעם שלזה?
אנונימית
גם אני לא ואני מנחש שלא
אנונימי כתב שזה מלא שמן
באמת יש בזה הרבה שמן בגלל החציל המטוגן

אבל אם יודעים איך לעשות את זה אז לא מורגש
והשילוב של החציל עם הביצה והסלטים הוא ממש אחלה לדעתי.
במכינה הקדם צבאית שאני נמצא בה היה יום שהכינו סביח והיה ממש טעים
התוספת של החריף משדרגת(;