5 תשובות
שואל השאלה:
איך אפשר שהציפס יצא טעים משהו מה לא יצא לי משהו... יצא רך כזה איך אפשר שיהיה קרספי?
הכל
פיתה עראייס, טוסטים, צ'יפס, תפוחי אדמה, דגים, פטריות עם גבינה בפנים. באמת שאפשר לעשות בזה הכל.
בשר, פטריות ממולאות בשר, צ'יפס.
שואל השאלה:
אוקיי אנסה לעשים על 170 ו22 דקות וכמה את שמה כמו של ציפס ? שכבה אחת או שאפשר כמה שכבות ? כי כמה שכבות זה יכול לא להתבשל מצד שני שכווה אחת זה ממש מעט ציפס
אני רוב הזמן עושה משקית של צ'יפס קפוא ורק צריך לחמם אותו אז אני שמה על 170 בטמפרטורה ו22 דקות. אפשר לעשות ככה גם כשממש מכינים את הצ'יפס.