3 תשובות
תלוי בהגדרות הקבוצה
יש סיכוי שאפשר לבטל את זה
אבל אם הוא יהיה באותו קבוצה אז הוא יראה אותך
אבל אם הוא יהיה באותו קבוצה אז הוא יראה אותך
הוא יכול לראות במידה ואתם באותה קבוצה
אבל אתה יכול לבטל את זה בהגדרות פרטיות
אבל אתה יכול לבטל את זה בהגדרות פרטיות
באותו הנושא: