3 תשובות
אפשר שלי כבוי את צריכה לכבות את זה דרך שלך שצופים לך בפרופיל תכנסי לזה ואז תכבי יש שם אופציה ואז את לא רואה מי צפה לך והם לא רואים שאת ראית את העמוד שלהם אם את רוצה לראות מי ראה לך את העמוד את יכולה לפתוח ואז לסגור בחזרה
לא נראה לי שאפשר אחרי שכבר צפית לו